YOZGAT ŞEHİR HASTANESİNDE AŞILAMADA  ‘TURKOVAC‘ DÖNEMİ

YOZGAT ŞEHİR HASTANESİNDE AŞILAMADA ‘TURKOVAC‘ DÖNEMİ

Sabah saatlerinden itibaren çok sayıda vatandaş TURKOVAC aşısı yaptırmak için Yozgat Şehir Hastanesinin yolunu tuttu. Hastaneye gelen vatandaşlar kayıt olduktan sonra aşılarını yaptırdı.

Yozgat Şehir Hastanesi'nde ilk yerli aşı TURKOVAC'ın uygulanmaya başlandığını belirten Başhekimi Dr. Mustafa Kozan, “Şu an ilk aşı bana uygulandı.Hiç bir yan etki görmedim.Güvenilir olduğu kanıtlanmış bir aşımız TURKOVAC. Herkesi aşı olmaya davet ediyorum. Hatırlatma doz aşısı olarak TURKOVAC’ı kullanabiliriz  ” dedi.

Başhekim Kozandan sonra hatırlatma dozu aşısıTURKOVAC’ı tercih eden  AK Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Yaşar Taşdemir ise TURKOVAC aşısı olmaktan mutlu olduğunu belirterek “TURKOVAC, Cumhurbaşkanımızın bizzat üzerinde durduğu konulardan birisiydi, müjdeyi verdi her birimiz ayrı bir mutluluk içerisindeyiz. Herkesin aşılarını yaptırmalarını aşıya olan güvenlerini bir an önce tazeleyip TURKOVAC tercih etmelerini istiyorum. Başta cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Turkovac aşısını yaptırmak için hastaneye koşan vatandaşlardan Fatih Güzel de konuya ilişkin şunları söyledi :

“Devletimize teşekkür ederiz kendi aşımıza güvenmeliyiz. Bundan önceki aşılarımı Alman aşısı, hatırlatma aşısını kendi yerli aşımızdan olmak istedim. Yetkilerimiz açıklama yapınca güvenilir diye kendi aşımızı oldum”

30/12/2021 10:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ