YOZGAT ÖZEL ÇAMLIK BAKIM MERKEZİNDE İSTİHDAM ARTIRIMI

YOZGAT ÖZEL ÇAMLIK BAKIM MERKEZİNDE İSTİHDAM ARTIRIMI

Yozgat’ta 2020 yılı Nisan ayından itibaren hizmete açılan Özel Çamlık Bakım Merkezi engelli vatandaşlara verdiği hizmetin yanı sıra kurumda çalıştırdığı işçi sayısıyla da şehrin istihdamına ve ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Bakım merkezi, 50 personel daha alacaklarını duyurdu.

Sınır komşumuz Kırşehir’den gelerek Yozgat’a yatırım yapan İşadamı Hidayet Yıldırım, 9 Bin Metrekare alan üzerinde 4 kattan oluşan, 300 yatak kapasiteli Özel Çamlık Bakım Merkezi’nin Yozgat’ta hizmet veriyor olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.

HİZMET KALİTESİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ
Hizmet kalitesine büyük önem verdiklerini vurgulayan Yıldırım, “Burada kalan vatandaşlarımızın rahatı ve huzuru için her türlü imkan olanaklar tasarlanarak son derece modern bir bakım merkezini şehrimize kazandırdık. Vatandaşlarımız için her türlü konfor düşünülerek odalarımız tasarlanmıştır. Sosyal donatılar eksiksiz tamamlanarak hizmet vermekteyiz. 120 vatandaşımıza burada bakılmaktadır. Bu sayı zaman içerisinde artabiliyor yada azalabiliyor.”dedi.

50 PERSONELE İHTİYACIMIZ VAR
Bakım merkezinde 50 personele daha ihtiyaçları olduklarını vurgulayan Yıldırım, “Şuan için 50 personelimiz kurumumuzda çalışmaktadır. Bunun yanı sıra 50 personele daha ihtiyacımız var. Personel konusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Bakım merkezimizde çalışacak personelimizin deneyimli ve bu konuda öz bakım sertifikasının olması gerekiyor. Şartları taşıyan ve merkezimizde çalışmak isteyen bay ve bayan arkadaşlarımızın müracaatlarını şahsen kurumumuza gelerek yapmaları gerekmektedir.Bakım merkezimiz hasta kapasitesi arttıkça istihdam edilecek personelimiz sayısında da artışa gideceğiz.”diye konuştu.

04/11/2020 20:22
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ