VALİ POLAT,KENTTE KORONAVİRÜS DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

VALİ POLAT,KENTTE KORONAVİRÜS DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Yozgat Valisi Ziya Polat, Kovid-19 salgınına karşı mücadelede il genelinde oluşturulan ekiplerin 7 gün 24 esasına göre sahada denetimlerini sürdürdüğünü söyledi.
Vali Polat, vatandaşların sağlığını her şeyin üstünde tuttuklarını, buna yönelik alınan tedbirlere de vatandaşların hasasiyet göstermeleri gerektiğini vurguladı.

SALGIN DENETİM EKİPLERİMİZ HER AN KAPINIZI ÇALABİLİR

Salgınla mücadelede toplumsal duyarlılık gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Vali Polat,”Korona salgınına karşı toplumsal mücadelede başarılı olursak bu salgını en hafif şekliyle atlatabiliriz. Bizler, Kendimizden sorumlu olduğumuz gibi, ailemizden ve çevremize karşı da sorumlu olduğumuzun bilinciyle hareket etmeliyiz. Özellikle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeliyiz. Karantina da olması gereken bir vatandaşımız bu kurala uymaz, kendi ve toplum sağlığını tehlikeye atarsa bizlerde gereğini yapar bu durumda olan vatandaşımızı KYK yurtlarına yerleştirerek karantina boyunca oluşacak masrafları da kendisinden tahsil ederiz. Şuanda İzolasyon kurallarını ihlal eden vatandaşlarımızı KYK Yurtlarına yerleştirmeye başladık. Lütfen evde izolasyon kurallarına uyalım. Ekiplerimiz her alanda sizin sağlığınız için 7/24 sahada denetimlerini sürdürüyor. Salgın Denetim Ekiplerimiz her an kapınızı çalabilir.”ifadelerini kullandı.

15/09/2020 18:48
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ