ŞEHİR HASTANESİNDE İDARİ VE SAĞLIK PERSONELİ KAHVALTIDA BULUŞTU

ŞEHİR HASTANESİNDE İDARİ VE SAĞLIK PERSONELİ KAHVALTIDA BULUŞTU

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimliği, hastane personelinin moral ve motivasyonun artırılması ve hastanenin vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmetini sunulması amacıyla  düzenlediği etkinlikleri sürdürüyor.

Yozgat Şehir Hastane Başhekimi Uzm. Dr Mustafa Kozan, idari personel ve sağlık çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi.Başhekim Kozan, tüm sağlık çalışanları ile zaman zaman bir araya geldiklerini hatırlatarak konuya ilişkin şunları söyledi :

“Yozgat Şehir Hastanesi ailesi olarak bizler büyük bir aileyiz. Vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunma adına bütün personellerimizle, hasta ve hasta yakınlarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Ramazan ayında hastane çalışanlarımızla düzenlediğimiz iftar programlarında bir araya gelerek iftarımızı yaptık. Hasta ve hasta yakınlarımızı ziyaret ederek hem moral verdik hem de istek ve taleplerini dinledik. Atalarımızın da dediği gibi iltifat marifete tabidir. Bizde kendilerini hastalarımıza adayan sağlık çalışanlarımızla bir araya gelerek azda olsa zaman geçirme fırsatı buluyoruz. Hastanemizle ilgili konular hakkında fikir ve görüşlerimizi paylaşıyoruz. Bugünde sağlık çalışanlarımızla birlikte kahvaltıda bir araya geldik.” ( Yeniufuk com tr)

06/05/2022 23:24
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ