ŞEHİR HASTANESİNDE ÇOCUK REHABİLİTASYON ÜNİTESİ DE KURULUYOR

ŞEHİR HASTANESİNDE ÇOCUK REHABİLİTASYON ÜNİTESİ DE KURULUYOR

Türkiyedeki Şehir hastaneleri içerisinde en etkin hastanelerden  biri olarak tanımlanan Yozgat şehir hastanesinde yeni bir ünite daha oluşturuluyor.Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, çocukların ülkenin yarını geleceği olduğunu belirterek hastanede kurulmakta olan Çocuk Rehabilitasyon Ünitesi ile onlara  daha kaliteli sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını söyledi.

Önceki gün  Başhekim Yardımcısı Dr Mete Selvi ile birlikte hastanede yakında hizmete sunulacak olan ‘’Çocuk Rehabilitasyon Ünitesi’nde’’ incelemelerde bulunan Başhekim Mustafa Kozan bu konuda yaptığı açıklamada  “Çocuk Rehabilitasyon Ünitesini hizmete açarak amacımız çocuklarda çeşitli hastalıklar ve travmalar sonucu oluşan, büyüme ve gelişme döneminde olan çocuklarımızın hayatlarını erkenden tanıyıp fiziksel kayıplarını önlemek ve tedavi etmektir.”dedi.

Başhekim Dr.Kozan  sözlerine şöyle tamamladı :
“Burada sunacağımız hizmet ile birlikte ailenin de katılımının sağlandığı, çocuklarımızın fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak hayata katılımlarını sağlayacağız. Ünitemizi onların korkmadan gelebileceği hatta keyif alacağı bir ortama dönüştürerek hizmet sunacağız.Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Doktorlarımızın takibi ve Fizyoterapistlerimiz eşliğinde her çocuğun yaşına ve durumuna uygun oyun aktiviteleri, çeşitli fizik tedavi aletlerini, egzersiz ve ekipmanlarnıı kullanarak sevgi ve ilgiyle onların güvenli bir ortamda seans almalarını sağlayacağız.”

27/08/2022 07:53
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ