ŞEHİR HASTANESİ PANDEMİ KURULUNDA COVİD-19 TOPLANTISI

ŞEHİR HASTANESİ PANDEMİ KURULUNDA COVİD-19 TOPLANTISI

Yozgat Şehir hastanesi bünyesindeki pandemi kurulu Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan başkanlığında toplanarak vak’a sayısı giderek artan Covid 19’la ilgili  sorunları masaya yatırdı.Salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaları değerlendiren pandemi kurulu koronavirüs vak’alarının artışının devamı halinde hastanenin 5 katının da Covid 19 hastalarına tahsis edilmesine karar verdi.

Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan toplantı sonrasında bir açıklama yaparak hastanedeki pandemiyle ilgili çalışmalar konusunda şunları söyledi :

“Hastanemizdeki Covid-19 verileri incelendiğinde; pandemi polikliniği başvurularında, Covid-19 hasta yatışlarında ve yoğun bakım ihtiyacı olan hastalardaki artış hızı stabil şekilde devam etmektedir. Hastanemizde Covid-19 hastalarına hizmet veren klinikler ve yoğun bakımlara yönelik düzenlemeler vaka sayısındaki artışa göre yapılmaktadır. Yoğun bakımların yatak kapasitesinin şu an için yeterli olduğu görülmektedir. Kliniğe yatış ihtiyacı olan Covid-19 hasta sayılarındaki artış devam ederse 5. Katta bulunan servisler için Covid-19 hastalarına hizmet vermek üzere düzenleme yapılacaktır.”

 

26/04/2021 09:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ