ŞEHİR HASTANESİ BAŞHEKİMİ OPR.DR. AKKURT GÖREVİNDEN AYRILDI

ŞEHİR HASTANESİ BAŞHEKİMİ OPR.DR. AKKURT GÖREVİNDEN AYRILDI

Yozgat Şehir Hastanesinde yaklaşık 2 yıldır Başhekimlik görevini başarıyla sürdüren Başhekim Op. Dr. İbrahim Akkurt, Kayseri’de hekimlik görevini icra etmek üzere Yozgattaki görevinden ayrıldı.

Kentimizde  gerek hastane çalışanlarıyla, gerekse hasta ve yakınları ile kurduğu diyalogla vatandaşların takdirini  kazanan Başhekim Akkurt’un, Yozgat’tan ayrılması sevenlerini ve hastane personelini üzdü.

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi   Dr.Akkurt, görevinden ayrılırken yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 “20 Şubat 2019 tarihinde devraldığım görevimde benden önce görev yapan başhekimimizin hastanemizi getirdiği noktadan, görev sürem boyunca bakanlığımızın da desteği ile bir adım daha ötesine götürebilmekti,Bunu da istatistiki verilerle başardığımıza ve birçok yeniliği hastanemiz bünyesine kattığımıza inanıyorum.”

Yozgat Şehir Hastanesinin başarısının mevcut ekiple gerçekleştiğini vurgulayan  Dr.Akkurt, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Şükürler olsun ki çok uyumlu, çok başarılı, özveriyle emeğini ortaya koyan, mesai mefhumu gözetmeyen idari kadro ve sağlık çalışanları ile çalışmak bana nasip oldu. Hizmet öncelikli yaklaşıp ulaşılabilir olmaya gayret ettik. Halkımıza hak ettiği sağlık hizmetini sunabilmek adına var gücümüzle çalıştık. Bu süre boyunca hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum tüm Yozgat halkına sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum”

Başhekim Akkurt’un görevinden ayrılmasıyla birlikte Başhekimlik görevini bu aşamada vekaleten Başhekim Yardımcısı Dr. Mustafa Kozan atandı.

11/06/2020 19:03
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ