METEOROLOJİDEN  SICAKLIK ARTIŞI NEDENİYLE 75 İL'E SARI KOD UYARISI

METEOROLOJİDEN SICAKLIK ARTIŞI NEDENİYLE 75 İL'E SARI KOD UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hafta sonu 75 il için sıcak hava uyarısı yayınladı. Sarı kodla yapılan uyarıda; Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin dışındaki iller için yarın geçerli olan uyarıda hava sıcaklıkların 8 dereceye kadar yükseleceği belirtilerek 11:00 ile 16:00 saatleri arasına dikkat çekildi.

Meteoroloij Genel Müdürlüğü (MGM), 75 il için sarı kodlu uyarı verdi. MGM'nin MeteoUyarı sistemine göre SinopSamsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin dışındaki iller için yarın geçerli olan uyarıda hava sıcaklıkların yükseleceği belirtildi. Verilere göre hafta sonu ülkemiz genelinde hava sıcaklıklarının artarak Karadeniz'e kıyı illerde mevsim normallerinin 2 ila 3 derece, diğer yerlerde 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

6 İL HARİÇ TÜM TÜRKİYE İÇİN UYARI YAPILDI

Meteoroloij Genel Müdürlüğü (MGM), bugün için yaptığı uyarıların ardından yarın için de 75 ile sarı uyarı yayınladı. Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize'nin dışındaki iller için geçerli olan uyarıda hava sıcaklıkların yükseleceği ifade edildi.

MGM'nin uyarı yaptığı 75 il şu şekilde:

* Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Siirt, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye ve Düzce.

28/08/2020 19:13
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ