KRİTİK NÖROLOJİK HASTALIK İZLEM ÜNİTESİ HİZMETE SUNULDU

KRİTİK NÖROLOJİK HASTALIK İZLEM ÜNİTESİ HİZMETE SUNULDU

Yozgat Bozok Üniversitesi  Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde Kritik Nörolojik Hastalık İzlem Ünitesi hizmete açıldı.

Kritik Nörolojik Hastalık İzlem Ünitesinin açılış töreninde konuşan Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nermin Tanık, ünitenin nöroloji hastalarına birinci basamak yoğun bakım ünitesi olarak hizmet verdiğini belirtti. Özellikle asistan eğitimi içinde gerekli bir ünite olduğuna dikkat çeken Doç. Dr. Nermin Tanık, ünitenin sağlık anlamında önemli bir açığı kapatacağını dile getirdi.

Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Arif Osman Tokat, Kritik Nörolojik Hastalık İzlem Ünitesi’nin hem nörolojik servisine hem de üniversite hastanesine hayırlı ve uğurlu olması temennilerinde bulundu.

Yoğun Bakım ünitelerindeki nörolojik komplikasyonlara hızlı müdahale edebilmek amacıyla kurulan Kritik Nörolojik Hastalık İzlem Ünitesi’nin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferit Çiçekçioğlu, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Arif Osman Tokat, Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nermin Tanık, öğretim üyeleri ve hastane çalışanları katıldı.

19/12/2021 00:31
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ