HASTANEDE  ACİL OLMAYAN AMELİYATLAR  YAPILMAYACAK

HASTANEDE ACİL OLMAYAN AMELİYATLAR YAPILMAYACAK

Yozgatta son zamanlarda İngiltere mutasyonun neden olduğu koronavirüs vak’alarındaki  hızlı artış nedeniyle Şehir Hastanesi pandemi kurulu olağanüstü toplanarak bazı yeni kararlar aldı. Pandemi kurulu  servislerde yeni planlamaların  uygulamaya konulmasını  ve acil olmayan ameliyatların da yapılmamasına  karar verdi.

Toplantısı sonrası  konuya ilişkin bir açıklama yapan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan Yozgat'ta artan vaka sayıları ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaları değerlendirerek şunları söyledi:

 “Salgının kısa süre içerinde bitmesi en büyük dileğimizdir. Ancak ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu pandemi sürecinde kıymetlilerimiz olan sağlık çalışanlarımız,koronavirüsle mücadelede çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürmektedir. İlimizde  Covid-19 hastalarında artış olması nedeniyle servisler için yeniden planlama yapıldı. Covid-19 hasta sayılarındaki artış nedeniyle hastanemizde Elektif Cerrahiye ikinci bir karara kadar ara verilmiştir. Covid-19 verileri takip edilerek bir sonraki Pandemi Kurulu Toplantısında tekrar değerlendirme yapılacaktır. 12/04/2021 tarihine kadar planlanan ameliyatlar tamamlanacaktır. Servislerde ve yoğun bakımlarda yatan Covid-19 pozitif ve şüpheli hastaların tedavi ve takip sürecinde hastanın primer hekiminin tavsiye niteliğinde görüş alabileceği 'Covid-19 Değerlendirme Komisyonu' kurulmasına karar verilmiştir."

08/04/2021 12:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ