EMNİYET MÜDÜRÜ ESENTÜRK’DEN LİSE CADDESİNDE  COVİD 19 KONTROLÜ

EMNİYET MÜDÜRÜ ESENTÜRK’DEN LİSE CADDESİNDE COVİD 19 KONTROLÜ

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile ülke genelinde olduğu gibi Yozgat'ta da, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan denetimlerle maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı takip edildi.

Yozgat İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk kent merkezinde koronavirüs tedbirleri çerçevesinde yaptığı denetlemelerde maske ve sosyal mesafeler konusunda vatandaşları uyardı.
İl Emniyet Müdürü Esertürk lise Caddesi ve saat kulesi çevresinde karşılaştığı vatandaşlardan maske ve sosyal mesafe kurallarına uymalarını istedi. 

Esertürk konuya ilişkin ayaptığı açıklamada özetle şunları söyledi: 

"Kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemler ayrı ayrı kontrol edilmiş, bu kural ve tedbirler çerçevesinde faaliyetlerin sürdürülmesi denetimlerimizde sağlanmaya çalışılmıştır. Bundan sonraki süreçte Yozgatlı vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen gibi kurallara uyması için denetimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz."

06/08/2020 21:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ