BAŞHEKİM KOZAN’DAN BİRİMLERDE HİZMET KALİTESİ DENETİMİ

BAŞHEKİM KOZAN’DAN BİRİMLERDE HİZMET KALİTESİ DENETİMİ

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan ve hastane yönetimi, vatandaşlara daha kaliteli sağlık hizmeti sunulması noktasında hastanenin birimlerini gezerek burada gerçekleştirilen işlemleri gözlemledi.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan, beraberinde hastanenin idari ve kalite birimi ekipleri ile birlikte hastanenin bütün birimlerini gezerek, personelleri ile işlemler hakkında fikir alışverişinde bulundu, hastaneye tedavi olmak için gelen vatandaşlarla da sohbet ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Hastanede; temizlikten, bilgi işleme, hekiminden hemşiresine herkesin büyük fedakarlık örneği sergileyerek, özverili bir şekilde görevini yerine getirdiğini vurgulayan Başhekim Kozan, “Öncelikle hastanemizde görev yapan bütün personelimize hizmetlerinden dolayı canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizim amacımız vatandaşımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmektir. Bu kapsamda da sağlık çalışanlarımız hastaneye gelen vatandaşlarımızı kendi ailesinden birisi, bir yakını gibi görerek davranması, ilgilenmesi ve tedavi sürecini en iyi şekilde takip etmesi bizlerin görevidir. Bizler ve hastane yönetimimiz günlük rutin olarak hastanemiz polikliniklerini ve diğer birimleri ziyaret ederek sağlık hizmetlerinde bir aksaklık yaşanmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu vesile ile pandemi sürecinde vatandaşlarımızı; maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarıyoruz.”diye konuştu. (Ferhat Özer)

22/10/2020 21:15
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ