BAŞHEKİM DR.KOZAN’DAN DİYALİZ HASTALARINA MORAL ZİYARETİ

BAŞHEKİM DR.KOZAN’DAN DİYALİZ HASTALARINA MORAL ZİYARETİ

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, hastanede yatarak tedavi gören hasta ziyaretleri kapsamında diyaliz hastalarını ziyaret ederek moral verdi. Başhekim Kozan diyaliz merkezi personeli ile de sağlık hizmetleri konusunda aksaklıkların yaşanmaması için fikir alışverişinde bulundu.
Başhekim Mustafa Kozan, diyaliz merkezi ziyaretinde tedavi alan vatandaşlara yakın ilgi gösterip moral vererek isteklerini dinledi. Başhekim Kozan, ziyaretinde şunları söyledi:
 “Hemodiyaliz hastalarının sağlıklı bir hayat sürdürebilmeleri için hekimlerimiz, diyetisyenlerimiz, psikologlarımız, diyaliz teknikerlerimiz, hemşirelerimiz ve personellerimiz multidisipliner bir işleyiş doğrultusunda her hastanın yaşı, kan değerleri, kilosu, eşlik eden hastalıkları doğrultusunda titizlikle çalışmaktadırlar.
Hastanemizde Uzmanlarımız tarafından; hastalığın ve diyaliz işleminin yarattığı stresi azaltıp, tedavinin başarısını artırmak ve hastalarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için, hastalarımıza psikolojik çalışmaların yanı sıra sosyal içerikli çalışmalar yürütülmektedir.

HASTALARIMIZI ve PERSONELLERİMİZİ DİNLİYORUZ
Hasta ziyaretlerimiz kapsamında diyaliz ünitesinde tedavi gören hastalarımız ile samimi bir sohbet ortamında onların sağlık durumları, aldıkları hizmetler ve istekleri ayrıca personellerimizin sunmakta oldukları sağlık hizmeti süreçlerinin iyileştirilmesine dair düşünce ve beklentilerini yüz yüze iletişim kurarak sürdürüyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti sunmaktır. Buna yönelik çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.”

Tedavi gören hastalarda Başhekim Kozan, ve sağlık çalışanlarına ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi.

29/12/2022 23:58
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ