AVUSTURYALI EUGNA’DAN ŞEHİR HASTANESİNE TEŞEKKÜR MESAJI

AVUSTURYALI EUGNA’DAN ŞEHİR HASTANESİNE TEŞEKKÜR MESAJI

Yozgat Şehir Hastanesinde yabancı bir bayana yapılan kombine ameliyatla bir ilke daha imza atıldı.Avusturyadan kentimize gelen   Kostandinovic Eugna isimli bayan şehir hastanesinde
Plastik cerrahi uzmanı Op. Dr. Mert Ersan tarafından ameliyat edildi

Yozgat Şehir hastanesinde kombine meme küçültme ve göz kapağı estetiği ameliyatı yapılan Avusturya uyruklu  Kostandinovic Eugna isimli hasta kontrolleri tamamlanmak üzere hastanede bir süre tedavi altına alındı.Plastik Cerrahi uzmanı  Op. Dr. Mert Ersan konuya ilişkin bilgi verirken  şunları söyledi :

“Avusturya’dan gelen hastamıza kombine meme küçültme ve göz kapağı estetiği yaptık ve hastamızı ülkesine gönül rahatlığıyla uğurladık. Hastamız operasyon sürecinden ve hastanemizin imkanlarından oldukça memnun kaldı. Çalışmalarımıza olan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen sayın başhekimimiz Uz. Dr. Mustafa KOZAN’a ve hastamızın kendi evinde gibi hissetmesini sağlayan Plastik Cerrahi servisi hemşire ve çalışanlarına çok teşekkür ederim”

Yozgat Şehir hastanesinin yabancı uyruklu hastası Eugna ise  ülkesine döndükten sonra  kendisini başarıyla ameliyat eden Opr.Dr.Mert Ersan ile ekibine ve  hastane yönetimine bir teşekkür mesajı yolladı.

03/01/2022 22:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ