AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN ÇAMLIKTA ÇEVRE GÜNÜ TEMİZLİĞİ

AK PARTİ TEŞKİLATLARINDAN ÇAMLIKTA ÇEVRE GÜNÜ TEMİZLİĞİ

Yozgat İl Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı “5 Haziran Dünya Çevre Günü” dolayısıyla Türkiye’nin ilk milli parkı  Çamlık'ta çevre temizliği etkinliği düzenledi. Etkinliğe AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanlığı, kadın kolları başkanlığı ve gençlik kolları başkanlığı üyeleri katıldı.
AK Parti İl Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Nurdan Taşarsu yaptığı açıklamada "5 Haziran Dünya Çevre Günü’ münasebeti ile ilk milli parkımız olan Çamlıkta çevre temizliği yapacağız. Halkımızın yoğun bulunduğu bir nokta burası. Çevre farkındalığı için AK Parti İl Başkanlığımız, Kadın Kolları Başkanlığımız ve Gençlik Kolları Başkanlığımız, Çevre Şehir ve Kültür Başkanlıkları bünyesinde ve Cemre Projesi kapsamında etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. İl Başkanımız ve İl Kadın Kolları Başkanımız öncülüğünde, Yaşanabilir Çevre Derneğimizin destekleri ve Belediyemizin katkılarıyla çevre temizlik etkinliğimiz olacak. Bu etkinliklerin tüm halkımızda çevre aşkı oluşturması ümidiyle diyelim. Bu tür etkinliklerimiz ile inşallah bu bilinç, bu farkındalık artar” ifadelerini kullandı.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ise çevrenin korunmasına yönelik yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini kaydetti. Başer, partisinin genel merkezi tarafından hazırlanan ‘cemre’ projesini Yozgat’ta da uygulayacaklarının müjdesini verdi.
04/06/2021 22:22
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ