YRP İL BAŞKANI KAYHAN: YOZGAT’A İKİ BÜYÜK FABRİKA KURACAĞIZ

YRP İL BAŞKANI KAYHAN: YOZGAT’A İKİ BÜYÜK FABRİKA KURACAĞIZ

Yeniden Refah Partisi Yozgat İl Başkanı Nihat Kayhan,YRP’nin Yozgat’ın 13 ilçesinde teşkilatlandığını,partisine bugüne kadar 6500 kişinin ıslak imzalı  üye kaydedildiğini  ve yapılacak ilk genel milletvekili seçimlerinde parlamentoyu Yozgattan 2 milletvekili göndereceklerini söyledi.Yeni ve adil bir dünya için siyasi mücadelelerini sürdürdüklerini ifade eden İşadamı Nihat Kayhan gazetemize yaptığı ziyaret sırasında Türkiyenin ve Yozgatın siyasi gündemine ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu

Beraberindeki bazı teşkilat mensuplarıyla gazetemiz yönetmeni Osman Hakan Kiracı’yı ziyaret eden YRP Yozgat İl Başkanı Nihat Kayhan, partisinin seçimlere ve iktidara geldiklerinde ise  hizmete hazır olduklarını belirterek “YRP iktidarında ilk aşamada 81 vilayette 180 fabrika projemizi hayata geçireceğiz.Yozgat’ımızda  biri Akdağmadeninde  ‘Yassı Çelik’ , diğeri Sorgunda ‘Azot Sanayi’ fabrikalarını kuracağız.Yozgat’ı kalkındırmak için geniş kapsamlı hizmetler sunacağız”dedi.

Türkiyenin siyaset gündeminde İttifak arayışları konusuna da değinen YRP Yozgat il başkanı  Nihat Kayhan ,partisinin AKP,MHP,CHP ve HDP dışında oluşabilecek 3. İttifak arasında yer alabileceğini ifade etti. Yeniden Refah Partisinin Türkiyede Milli Görüş geleneğini temsil eden tek parti olduğunu vurgulayan Nihat Kayhan bu konuda ise özetle şunları söyledi :

“Millî Görüş siyaseti ticaret olarak yapmak değil, siyaseti ibadet olarak yapmak demektir. Millî Görüş demek, 1969 yılında  ilk çıktığı gün ne dediyse, 50 sene sonra aynı şeyleri söylemek açılarından istikametinden bir derece ödün vermemek demektir. Başta Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar olmak üzere sokaktaki vatandaş Erbakan Hocamıza dua ediyor, neden? 1974´te Kıbrıs harekatının emrini verdi. Burada akan kadın ve çocuk kanı durmuş oldu. O günden bugüne 47 senedir burada bir tane Kıbrıs Türkü´nün burnu dahi kanamıyor. Millî Görüş birinci 40 yılda gelip bir senede 70 milyar dolarlık kaynak oluşturup faiz rantiyecilerinin hortumunu kesti şimdi de Yeniden Refah Partisi ile beraber ikinci 40 yılda gelip haksız kazanç hortumlarını kesecek 150 milyarlık dolarlık kaynak oluşturacak ve paylaşımda adaleti tesis edecek.Türkiyede adil düzeni YRP kuracaktır.”

25/09/2021 23:26
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ