YOZGAT MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN 6 ADAYIN ADI GEÇİYOR

YOZGAT MERKEZ İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN 6 ADAYIN ADI GEÇİYOR

Ak Partinin bugünlerde Yozgattaki gündemini  “merkez ilçe başkanlığına genel merkezce  kim atanacak ? “sorusunun yanıtları  oluşturuyor. Ak Parti Yozgat merkez ilçe başkanı Kürşat Kılıç’ın geçen hafta görevinden istifa etmesi nedeniyle Ak Parti genel merkezi ile il teşkilatı Yozgatta yeni merkez ilçe  başkanını tesbit çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç’ın istifasıyla boşalan göreve  genel merkez tarafından atama yapılacak.Yozgatta merkez ilçe başkanlığı için bugüne kadar Ak Partili toplam 6 kişinin adı geçiyor. Ak Parti merkez ilçe başkanlığı yarışında adı geçen isimler şunlar :

Suat Tinel : İş insanı ve Ak Parti il başkan yardımcısı

Ahmet Gökhan : İHH yönetim kurulu başkanı

Alp Sinan Ertürk : Yeşilay Yozgat şube başkanı

Yalçın Korkmazyiğit : Yozgat Belediyesi YBK Müdürü

Şükrü Yalman   :  Muhasebeci ve Mali Müşavir

Kazım Emiroğlu Şimşek : Ak Parti İl Gençlik kolları eski başkanı

Edinilen bilgilere göre,Ak Parti genel merkezi Yozgatta merkez ilçe başkanlığına talip olan adaylarla ilgili önce parti bünyesinde ,sonra da kamuoyu nezdinde yapacağı araştırmalar sonucunda kongreye kadar başkanlık görevini yürütecek adayları belirleyerek Cumhurbaşkanı ve Ak Parti lideri Recep Tayyip Erdoğanın onayına sunacak..Erdoğan’ın tercih edeceği isim Yozgat merkez ilçe başkanlığına atanacak..

20/12/2021 23:26
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ