TANER HOCA BOĞAZLIYAN’DA ÇARŞI- PAZAR DOLAŞIP DERT DİNLEDİ

TANER HOCA BOĞAZLIYAN’DA ÇARŞI- PAZAR DOLAŞIP DERT DİNLEDİ

İYİ parti’nin Toplumsal Politikalar başkan yardımcısı  ve AR-GE başkanı Taner Demirer bu hafta sonu geldiği Boğazlıyan ilçesinde  çarşı Pazar dolaşıp esnaflarla dertleşti. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ,Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji uzmanı  Prof.Dr.Taner Demirer, Boğazlıyan ilçesine gelişinde İYİ parti teşkilat mensupları tarafından ilgiyle karşılandı.Demirer,Boğazlıyanda önce partisinin ilçe binasında düzenlediği toplantıya katıldı. Burada çok sayıdaki partililere hitaben bir konuşma yapan Prof.Dr.Demirer , Türkiyenin acilen  erken seçime gitmesi gerektiğini  belirterek  “ Denizli mitingini gördünüz ..Türk seçmeni bizi iktidara davet ediyor.Türkiye iyi partinin iktidarında iyi olacak “ dedi..

Hafta sonlarını Yozgatın ilçelerini teker teker dolaşarak değerlendiren İYİ parti AR-GE başkanı hemşehrimiz Prof.Dr.Taner Demirerin Boğazlıyan ziyaretine çevre ilçeledeki teşkilat başkanları da eşlik etti.Demirer,Partideki toplantıya katıldıktan sonra Boğazlıyanda geniş kapsamlı bir esnaf ziyareti yaptı.Önce Pazar esnafını dolaşan ve burada alışveriş yapan vatandaşların dertlerini dinleyen Prof:Demirer,daha sonra da çarşı esnaflarını  ziyaret etti.Esnaf gezisi esnasında bazı işyerlerinde esnaflarla sohbet eden Taner Demirer,genel ve yerel konularda Boğazlıyanlılarla görüş alışverişinde bulundu.Boğazlıyanda esnaf ve vatandaşlar Demirer’in ziyaretini büyük bir ilgiyle karşıladılar. Demirer,esnaf ziyaretleri sırasında ise “ İYİ partinin iktidarında esnafımız rahatlayacak ve ekonomimiz de iyi olacak.”dedi.

Hemşehrimiz Prof.Demirer,Boğazlıyanda ziyaretlerini tamamladıktan sonra bazı vatandaşlara da iyi partinin rozetlerini taktı..

28/11/2021 21:56
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ