SORGUN’DA ‘TANER DEMİRER’ RÜZGARI

SORGUN’DA ‘TANER DEMİRER’ RÜZGARI

Bundan 3 hafta önce Yozgat il başkanlığını ziyaret eden İYİ parti  Toplumsal  Politikalar Başkanlığı AR-GE’den sorumlu başkan yardımcısı ve  Ankara  Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji, Hematoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı ve Türkiye Bilimler Akademisi asil üyesi Prof.Dr.Taner Demirer, bu hafta sonunda da doğum yeri olan Sorguna gelerek hemşehrileriyle kucaklaştı. Sorgunluların adeta bağrına bastıkları  Prof.Demirer  ilçede kaldığı bir günlük süreçte  kendisine gösterilen  yoğun ve sıcak ilgiden dolayı partililerine teşekkür ederek  “Bundan sonraki siyasi hayatım boyunca da tüm hemşehrilerime layık oldukları hizmetleri vermek temel görevim olacaktır’dedi.

Katılımı ile Yozgat’ta İYİ partiye güç ve ivme kazandıran Prof.Dr Taner Demirer,Yozgatta 2. ziyaretini doğum yeri olan Sorgun ilçesinde gerçekleştirdi.Prof.Demirer, İYİ Parti yüksek istişare kurulu üyesi Murat Bayar ile Sorgunlu ünlü işadamı Salim Taşçı’nın  eşlik ettiği Sorgun ziyaretinde çok sayıda hemşehrileri  tarafından kentin girişindeki Sorgun sanayi sitesi yakınlarında sevgiyle karşılandı.

Demirer,araç korteji eşliğinde İYİ parti sorgun ilçe teşkilatına uğradı.İYİ parti il başkanı Metin Özışık ve Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmazla  birlikte Sorgun teşkilatında partili hemşehrileriyle buluşan Prof.Taner Demirer,burada yaptığı konuşmada İyi parti artık toplumun tüm kesimlerinden oy alabilecek bir cazibe merkezi haline geldi. Sayın genel başkanımızın söylemleri ve parti yönetimimizin söylemleri karşılık buluyor. Artık görüyoruzki bir değişim zamanı geldi.”dedi. Sorgun ilçe başkanı Fatih Sungur ise İYİ partinin Sorgunda Taner Demir ile daha da güçlendiğini belirterek ziyaretinden dolayı kendisine teşekkürlerini iletti.

İyi Parti ARGE’den sorumlu genel başkan yardımcısı Prof.Taner Demirer Sorgun gezisinde esnaf ziyaretlerinde  bulundu. Sorgunlu esnafların dertlerini dinleyen Prof.Demirer,muhtarlarla düzenlenen toplantıya da katıldı.  Partisinin Sorgun ilçe başkanlığınca  bir düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Demirer, iktidar olduklarında hukuk ve adaletin sağlanacağı bir sistemi hayata geçireceklerini söyledi.

İktidarda bulunan Cumhur İttifakı'nın politikalarının iflas ettiğini, bunu ittifak ortağı iki partinin de kabul etmeye başladığını öne süren Demirer, "İYİ Parti, Türkiye genelinde giderek yükselen bir konumda bulunuyor. Şuna bütün kalbimizle inanıyoruz ki, önümüzdeki ilk seçimlerde Millet İttifakı iktidara gelecek ve bu haksızlıklara, adaletsizliklere son verecek." dedi.

Hemşehrimiz Prof.Dr.Taner Demirer. Sorgun ilçesinde bir gün kaldıktan sonra Ankaraya dönerken Yerköyde ilçe teşkilatını ziyaret etti.Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ın daveti üzerine ilçe teşkilatına uğrayan Demirer burada Yerköylü partililerle genel ve yerel siyaset konularında sohbet etti . Yozgat ve Sorgun ziyaretleri nedeniyle İl başkanı Metin Özışık,Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ,Sorgun ilçe başkanı Fatih Sungur, Yozgat,Sorgun ve Yerköy teşkilat mensupları ile kendisine karşılayıp ağırlayan hemşehrilerine teşekkür eden Prof.Dr. Demirer , önümüzdeki haftalarda da Yozgatın ilçelerindeki diğer parti teşkilatlarını da bir proğram dahilinde ziyaret edeceğini açıkladı.

04/07/2021 18:53
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ