SEDEF, TBMM’DE TİCARET BAKANLIĞI BÜTÇESİ HAKKINDA KONUŞTU

SEDEF, TBMM’DE TİCARET BAKANLIĞI BÜTÇESİ HAKKINDA KONUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef,TBMM’de Ticaret bakanlığı bütçesi üzerinde söz alarak bir konuşma yaptı. Sedef,konuşmasında Covid-19 salgını dolayısıyla esnafın sırtındaki yükün daha da büyüdüğünü belirterek, yeni uygulanacak paketlerle birlikte esnafın bugünlerde yaşadığı pandeminin ikinci dalgasında da desteklenmeye devam edilmesi gerektiğini dile getirdi.

MHP Milletvekili ve  TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Katip Üyesi Ethem Sedef, 2021 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi ile 2019 Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifinin Genel Kurul görüşmelerinde Ticaret Bakanlığı, Rekabet Kurumu ve Helal Akreditasyon Kurumu bütçeleri hakkında MHP Grubu adına yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi :

“Partimiz; bölgesel ve küresel, siyasi ve ekonomik gelişmeleri, tarihî ve kültürel derinlik içerisinde, stratejik bir anlayış ve Türkçe bakış açısıyla değerlendiren köklü bir harekettir. Sadece bugünü değil, geleceğin güçlü Türkiye’sini hayal etmekte, ufkun ötesini hesap etmektedir. Genel Başkanımız ve liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in “önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben.” anlayışındaki tutarlı, ilkeli, dürüst ve ahlaklı siyasetin öncülüğünü yapmaktadır. Sayın milletvekilleri, sahip olduğumuz imkân, kabiliyetler ile tarihî, kültürel, beşeri değer ve kaynaklar sayesinde Türkiye Türk ve İslam dünyasının çekim ve cazibe merkezi olabilme kabiliyetine sahip bir ülkedir. Milliyetçi Hareket Partisi seçim beyannamemizde ifade ettiğimiz gibi Türkiye merkezli ve Türk-İslam kültürüne dayanan bir medeniyet inşa etme ve aziz Türk milletini layık olduğu seviyeye yükseltme kararlılığındadır.”

11/12/2020 20:32
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ