PROF.DR.TANER DEMİRERE  İYİ PARTİDE İYİ KARŞILAMA

PROF.DR.TANER DEMİRERE İYİ PARTİDE İYİ KARŞILAMA

Bundan 2 ay önce İYİ parti genel başkanı Meral Akşener tarafından partisinin Toplumsal  Politikalar Başkanlığı AR-GE’den sorumlu başkan yardımcılığı görevine  atanan Ankara  Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Onkoloji, Hematoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı ve Türkiye Bilimler Akademisi asil üyesi Prof.Dr.Taner Demirer, 12 Haziran cumartesi günü  Yozgata gelerek  İYİ parti il ,ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarıyla buluştu.İYİ parti Genel merkez Yüksek İstişare kurulu üyesi Murat Bayar ile birlikte Yozgat il teşkilatını ziyaret eden Prof.Dr. Taner Demirer, parti binası önünde davul-zurna eşliğinde ve kalabalık bir partili topluluğu tarafından ilgiyle  karşılandı.Demirer,il başkanlığı binasında düzenlenen toplantıda İYİ partinin Yozgat teşkilat mensuplarıyla tanıştı. 

İYİ PARTİ SEÇİMDE BÜYÜK SÜRPRİZ YAPACAK                                    

İyi parti Yozgat il başkanı Metin Özışık, Prof.Dr.Taner Demirer’in iyi partiye katılımdan dolayı bütün teşkilatların duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Değerli hocamız  partimizin saflarında yer alarak  İYİ partinin gücüne güç katmıştır. “dedi.İl başkanı Özışıktan sonra teşkilat başkanları ve partililere hitaben bir konuşma yapan Prof.Demirer ,iyi partinin yapılacak ilk seçimde sandıktan iktidar partisi olarak çıkacağını ifade ederek  “ Önümüzdeki yıl seçim olacağı gerçeğinden hareketle sürprizi İYİ Parti’nin yapacağına inanıyorum.”dedi.

İYİ Parti AR-GE’den sorumlu Başkan yardımcısı  Prof. Dr. Taner Demirer, konuşmasına partililerini selamlayarak başladı.Konuşmasının başlangıcında İYİ partideki görevi hakkında bilgiler veren  Prof. Demirer, “Öncelikle hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Biliyorsunuz Nisan döneminde Genel Başkanımız Meral Akşener bana görev verdi. Toplumsal Politikalar Başkanlığında çalışmaya başladık. Benim alanım özellikle sağlık politikaları, gıda güvenliği, uyuşturucu madde bağımlılığı hatta su politikaları konularında partiye projeler ve politikalar hazırlamak olacak.”dedi.

İYİ PARTİ İKTİDARA HAZIR

Prof.Dr.Taner Demirer  bu konudaki konuşmasını şöyle sürdürdü :

“Bu dönemde özellikle  benim yapmaya çalıştığım partimizin sağlık politikalarını ön plana çıkartmak. Sağlık politikaları ile ilgili bir komisyon kurduk. Ülkemizdeki önemli isimlerden oluşan büyük bir ARGE Komisyonu oluşturduk. Üç aydır da çok yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Raporumuzu da  değişik versiyonlar üzerinde durarak son noktaya getirdik.Salı günü de Başkanlık Divanına, GİK üyelerimize ve milletvekillerimize sunum yapacağım. Bu bizim Sağlık politikalarımızı belirleyen kitabımız olacak. Bunun yanında ekonomi, tarım ve temel sağlık politikaları konusunda da yapacağımız çalışmalarla  iktidara hazır olduğumuzu göstereceğiz”

İYİ PARTİ CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELDİ

İYİ partinin toplumun tüm kesimlerinden oy alabilecek bir cazibe merkezi haline geldiğini kaydeden Prof.Dr.Demirer konuşmasında daha sonra şunları söyledi :

“İYİ Parti son aylarda  çok iyi bir ivme kazandı ve en önemli özelliği de iyi bir tabana oturmaya başlaması oldu. Hem merkez de hem ilçelerde bunu görüyoruz. İyi partinin özelliği tüm partilerden oy alabilmesi oldu. Toplumun tüm kesimlerinden oy alabilecek bir cazibe merkezi haline geldi. Sayın genel başkanımızın söylemleri ve parti yönetimimizin söylemleri karşılık buluyor. Artık görüyoruz ki bir değişim zamanı geldi. Ne yaparsanız yapın artık bir değişim gerekiyor. Şimdi Portekiz ve Yunanistan yüzde yarımla kredi alabilirken dünyada her yerden biz yüzde 8 ile kredi alabiliyoruz. Piyasalara güven gelebilmesi, içerde huzurun olması, dış piyasalarda, para kaynaklarında huzurun gelmesi için bir iktidar değişikliği gerekiyor. Bu son derece önemli. Burada da Sayın Genel Başkanımız gerek siyasi tecrübesi, gerek söylemleri ve organizasyonu ile milletten büyük bir teveccüh görüyor. Nerede gitsek büyük ilgi görüyoruz, ziyaretler için gittiğimiz yerlerde miting havasına dönüşüyor ziyaretlerimiz. Gittiğimiz her yerde insanların teveccühü gerçekten çok büyük.”

Toplantıdan sonra İYİ parti teşkilat mensuplarıyla birlikte öğle yemeği yiyen Prof.Taner Demirer,beraberindeki Yüksek İstişare kurulu üyesi Murat Bayarla Yozgat’tan ayrıldı.Demirer ve Bayar, Yerköy ilçesinde de Belediye Başkanı Ferhat Yılmazı ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde Ankaraya döndü..

13/06/2021 01:05
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ