PROF.DEMİRER  ÖNCE İL BAŞKANINI KUTLADI ,SONRA DA  FUARI GEZDİ

PROF.DEMİRER ÖNCE İL BAŞKANINI KUTLADI ,SONRA DA FUARI GEZDİ

İYİ parti’nin Toplumsal Politikalar başkan yardımcısı  ve AR-GE başkanı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ,Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji uzmanı  hemşehrimiz Prof.Dr.Taner Demirer,ziyaret amacıyla hafta sonu Yozgata geldi.Kent merkezinde önce İYİ parti teşkilat binasına giden Prof. Dr. Taner Demirer, burada  İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Bünyamin Katipoğlunu ziyaret ederek yeni görevinde  başarılar diledi.Parti binasında İYİ partili teşkilat mensuplarıyla sohbet eden Prof.Taner Demirer daha sonra Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarında çeşitli incelemelerde bulundu.

           

 Yozgat İl Başkanı Bünyamin Katipoğlu ve partililerle Yozgat Tarım fuarını firmalar tarafından kurulan stantları tek tek gezerek hayırlı işler dileğinde bulunan Prof.Demirer fuar esnafına partinin genel başkanı Meral Akşener’in selamlarını iletti.

            Prof.Demirer hafta sonu Yozgat ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi :

            “Bu haftaki Yozgat ziyaretimde önce İyi partimizin yeni Yozgat il başkanı değerli dava arkadaşım Bünyamin Katipoğlunu tebrik ettim.Hayırlı olsun..Yolu açık olsun..Daha sonra da Katipoğlu ve bazı partili arkadaşlarımla Yozgat Tarım fuarındaki esnaflarımızla buluştuk.Sohbet ettik ..Dertleştik..

Önümüzdeki seçimlerde halkımız bizleri iktidara taşıdığında Yozgat’ımızın tarım ve hayvancılık alanında daha da gelişmesi için tüm gücümüzle çalışacağız.”

11/09/2022 03:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ