MİLLETVEKİLİ  KEVEN YOZGAT’IN EMEKÇİLERİYLE  KAHVALTI YAPTI

MİLLETVEKİLİ KEVEN YOZGAT’IN EMEKÇİLERİYLE KAHVALTI YAPTI

TBMM’deki çalışmalarından fırsat buldukça seçim bölgesi olan ilimize sıkça uğrayan Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, hafta içi geldiği Yozgatta Boğazlıyan ve Sarıkaya ilçelerinde gerçekleştirdiği  ziyaret turundan sonra kent merkezinde de bir dizi ziyaretlerde bulundu..Yozgat kent merkezindeki beden işçilerinin konakladıkları durakta ziyaret eden CHP Milletvekili burada emekçilerle birlikte kahvaltı yaptı.Kahvaltı boyunca  beden işçileriyle sohbet eden ve dertlerini dinleyen Ali Keven ziyaretin ardından “Yozgat işçi durağında emeğiyle, alınteriyle ekmeğini kazanan emekçilerimizle bir araya gelip sabah kahvaltısında buluştuk.Misafirperverliklerin dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum.”dedi. Keven daha sonra  Yozgat mahalle muhtarlarını yeni yapılan Hal binasında ki muhtarlık merkezinde ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Erbaş, İl yöneticileri Bayram Arslaner ve Emekli İmam Hatip Şenol Öztekin ile birlikte gün boyu ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Keven  kentimizin mahalle muhtarlarını da ziyaret ederek  5 Haziranda  seçilen Tekke Mahallesi Muhtarı Mehmet Uslukılıç ile  Şeyh Ahmet Efendi Mahallesi Muhtarı Gülseven Sevimli Bulut'u tebrik etti.

Daha sonra Yozgat Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Eyüp Coşgun'u ziyaret eden Milletvekili Keven, esnafın sorunları hakkın bilgi edindi.Keven esnaf ziyaretlerine  ilişkin  şunları söyledi:

“Bilindiği gibi esnafımıza yapılması gereken destekleri bir yılı aşkın süredir sürekli gündeme taşıyoruz. Esnaf ‘yeter artık’ diyor. Hiç olmazsa BAĞKUR sigorta primlerini sosyal devlet olarak karşılanmasını talep ediyor. Yıllarca vergi ödeyen esnafımız bir yıl düzenli destek istiyor. Esnafımız pandemide daha da büyüyen ekonomik darboğaza bir çözüm arıyor. Çözüm, ülke kaynaklarının saray çevresinin ve onların beslediği müteahhitlerin yararına olacak şekilde değil milyonlarca halkın yararına olacak şekilde değerlendirilmesidir. Çözüm, 83 milyon olarak ödediğimiz vergilerin usulsüz ihalelerle yandaşların cebine akıtılmasını, yazlık ve kışlık saraylara harcanmasını önleyip esnafa, çiftçiye, üreticiye geri dönmesini sağlamaktır.”

CHP milletvekili Ali Keven beraberindeki partili arkadaşlarıyla  bundan bir süre önce  Yozgat İl Müftülüğü'ne atanan Ali Gülden'i ziyaret ederek  makamında  başarılar diledi. Keven, daha sonra ise İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanan Hüseyin Çiftçi’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

11/06/2021 22:53
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ