MHP’DE KONGRE TAKVİMİ 15 AĞUSTOSTA BAŞLIYOR

MHP’DE KONGRE TAKVİMİ 15 AĞUSTOSTA BAŞLIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat il başkanı Ferhat Altan MHP’de 13 olan genel kurul toplantılarına 15 Ağustos’tan itibaren start verildiğini açıkladı.Yozgat’ta  MHP planlanan takvime göre,kongrelerine 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü Merkez ilçe ve Sorgun kongreleriyle başlayacak.MHP il kongresi de Eylül ayı sonunda yapılacak.MHP Yozgat merkez ilçe başkanlığına Adem Kızılay’ın ,il başkanlığına da Tekin Irgatoğlu’nun tek aday olarak katılacağı bildirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Ferhat Altan,MHP’nin Yozgat ve ilçe kongrelerine ilişkin yaptığı yazılı açıklamada bilgi verirken şunları söyledi:

“Partimizin son yapılan Başkanlık Divan Toplantısında alınan karar gereği; 13.Olağan Kongrelerimizi, 15 Ağustos 2020 tarihinde Merkez ilçe ve Sorgun teşkilâtlarımızdan başlatıyoruz. Kongrelerimizin Ülkücü Milliyetçi Harekete ve Partimize hayırlı olmasını Cenabı Hakk’tan niyaz ederim. Ülkemizi de etkisi altına alan Corona Virüs (Covid19) nedeni ile kongrelerde gerekli tedbirler teşkilât başkanlarımız tarafindan sağlanacak ve bu tedbirler çerçevesinde, delege haricinde hiç kimse salonlara alınmayacaktır. Genel Merkezimizin aldığı karar gereği, seçimlerine tek aday ve listesi ile gidilecektir.Kongrelerimizden; kırgınlık, küslük olmadan birlik ve beraberlik içerisinde çıkacağız, Ülkücü disiplin ve vâkarı esas alarak hareket edeceğiz ve kazanan partimiz ve davamız olacaktır.”

MHP il başkanı  Ferhat Altan, ilçe  kongrelerinin  tarihlerini ise şöyle sıraladı:
15 Ağustos: Merkez ilçe-Sorgun
16 Ağustos: Yerköy-Şefaatli
20 Ağustos: Sarıkaya
22 Ağustos: Yenifakılı
23 Ağustos: Çandır-Çayıralan
29 Ağustos: Akdağmadeni-Saraykent
05 Eylül: Çekerek-Kadışehri
06 Eylül: Aydıncık
Boğazlıyan’ın kongre tarihi daha sonra ilan edilecek”
08/08/2020 20:21
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ