İYİ PARTİYE KAMUOYUNUN TANIMADIĞI YENİ BİR İL BAŞKANI ATANDI

İYİ PARTİYE KAMUOYUNUN TANIMADIĞI YENİ BİR İL BAŞKANI ATANDI

Seyfi Bayrak’ın feci bir kaza sonucu can vermesi nedeniyle boşalan Yozgat İyi Parti il başkanlığına Ankara ve Yerköyde inşaat proje işlerini sürdüren Osman Kozan isimli şahıs atandı.İyi Parti il başkanlığına atandığını kişisel medya hesabından duyuran Osman Kozan ,İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın teklifi üzerine bu görevi kabul ettiğini açıkladı.İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile Koray Aydına teşekkür eden Osman Kozan genel merkezden mazbatasını aldıktan sonra Yozgata gelip il ve ilçe teşkilatlarında görevli partililerle tanıştı.
Kozan, İYİ partisi il başkanlığı görevini önümüzdeki ilk baharda yapılacak il kongresine kadar sürdürecek.Kozan’ın il başkanlığına atanması teşkilatlarda kendisini tanımayan partililerinin hoşnutsuzluğuna yol açtı. İyi partide bazı teşkilat mensupları “Genel merkezin teşkilatlarımıza sormadan araştırmadan tanımadığımız,hatta Yozgat kamuoyunun hiç tanımadığı birini il başkanlığına atamasını yadırgadık “dediler.
İYİ partinin yeni il başkanı Osman Kozan ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi :
"20 Kasım 2019 tarihinde, İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Saygıdeğer genel başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Koray Aydın Beyefendiye teveccühlerinden dolayı şükranlarımı arz ediyorum. Ayrıca,Teşkilat ziyaretlerim esnasında göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kıymetli başkanlarımın ve teşkilat yöneticilerimin her birine ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Yozgat'ımıza ve Yozgatlı hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet etmek için, birlik, beraberlik ve bütünlük içerisin tüm teşkilatlarımla beraber görevimizi sürdüreceğiz.Barış, huzur, sağlık, başarı ve bereket temennilerimle, tüm hemşerilerime ve tüm gönül dostlarına esenlikler diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Saygılar, Sevgiler.”
27.11.2019
27/11/2019 20:20
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ