İYİ PARTİLİ BİLGİN’DEN AK PARTİ İKTİDARINA ELEŞTİREL AÇIKLAMA

İYİ PARTİLİ BİLGİN’DEN AK PARTİ İKTİDARINA ELEŞTİREL AÇIKLAMA

İYİ Parti Yozgat Gençlik Kolları İl Başkanı Salim Bilgin, yaptığı yazılı açıklama ile Yozgatlı siyasetçi ve bürokratların Yozgat ile ilgilenmediklerini ve Yozgat'a hizmet etmediklerini iddia etti. Yozgat'ta önemli ölçüde tahıl üretimi yapıldığı halde neden makarna fabrikaları olmadığını sordu. Bilgin, "Yozgatlı hiç bir hemşehrimiz 'Toprağıma, insanıma nasıl faydalı olurum da onların sevgisini kazanırım demiyor' dedi.

İYİ Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Salim Bilgin, iktidarda sorumluluk alan Ak Partili Yozgatlı politikacılara yönelik açıklamasında daha sonra şu ifadelere yer verdi;

"Yozgat Halkı ezelden beridir devletine hep yönetici yetiştirip gönderir. Bugün de devletimizin önemli kademelerinde hemşehrilerimiz bulunmakta. Ama 28 yaşında bir Yozgatlı olarak söylüyorum ki ; benim yurduma ne yazık ki hiç yatırım yapılmamış, fabrika kurulmamış, büyük bir hızla göç veriyor, gençler lise caddesinde geleceğinden umutsuz volta atıyor. Üzücü olan şu ki hiç bir hemşehrimiz “Toprağıma, insanıma nasıl faydalı olurum da onların sevgisini kazanırım" demiyor. Ankaranın havasından mı suyundan mı her giden unutuyor. Yozgat’ı bilemem ama Yozgat’ını unutanı Yozgat da unutuyor. CB Yrd. Sn. Fuat Oktay , Adalet Bakanı Sn. Bekir Bozdağ gibi isimler neden çıkıp “Yozgatlıyım , Yozgatımlımın taleplerinizi dinlemek istemiyorum“ diyemiyorlar ? Tarımın merkezinde yer alan bir şehrin en basitinden neden makarna fabrikaları yok? Bu sayede esnafın da yarar görmesi neden istenmiyor? Oy istemek için kapısına gittiği vatandaşını neden Ankaraya gidince unutuyorlar?

Bizim memleketin insanı  hemşehrisini koruyup kollayana, ona sahip çıkana “adam” der . Sayın Bozdağ önce memleketine sahip çıkmalı ondan sonra  Millet İttifakı’na  “adam etmezler” cümlesini kurmalı. Biz çok iyi biliyoruz Yozgat’a sırt çevirenleri, esnafını , çiftçisini , gencini , emeklisini yok sayanları. Ve unutmasınlar; kime “adam” deneceğini de 14 Mayısta ğöreceğimizi  iyi biliyoruz."

 
30/01/2023 23:16
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ