İSKENDER NAZLI OYBİRLİĞİ İLE YENİDEN  MECLİS  BAŞKANI

İSKENDER NAZLI OYBİRLİĞİ İLE YENİDEN MECLİS BAŞKANI

Yozgatın yerel parlemantosu olarak bilinen Yozgat İl Genel Meclisinde başkanlık divanı seçimi tamamlandı.Yozgat İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini yıllardanberi başarı ile yürüten İskender Nazlı yerel parlemantoda oturuma katılan üyelerin oybirliği ile yeniden İl Genel Meclisi başkanlığına seçildi.

Yozgat Özel idare sekreterliği binasındaki il genel meclisi salonunda düzenlenen toplantıda yapılan oylamada meclis 1. Başkan  vekilliğine  Şehabettin Aksoy, 2.başkan vekilliğine ise Abdulbaki Karataş getirildi.Yozgat il genel meclisinin aynı gündem proğramında yer alan asil divan katipliklerine ise Mikail Demir ve Aziz Başak ,yedek divan katipliklerine ise Yasin Bağcı ve Şuayip Yılmaz seçildi.

Yozgat il genel meclisi başkanlığı seçiminde  üyelerden güven  tazaleyerek yeniden başkanlığa getirilen Ak Partili  İskender Nazlı, Yozgat il genel meclisi başkanlığına  yeniden seçilmekten büyük bir onur duyduğunu belirterek kısaca şunları söyledi :

“Nisan ayı toplantısının ilk oturumunda İl Genel Meclis Başkanlığı seçimini, Başkan vekillerini ve katip üyelerin seçimlerini hayırlısı ile tamamlamış bulunmaktayız. Seçimlerde  şahsıma desteklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarımın tamamına teşekkür  ediyorum.Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da  Yozgata  elbirliği içerisinde hizmetlerimize devam edeceğiz”

05/04/2021 19:53
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ