İL BAŞKANI İSMAİL YILMAZ: YOZGAT’IN DERTLERİNE DEVA OLACAĞIZ

İL BAŞKANI İSMAİL YILMAZ: YOZGAT’IN DERTLERİNE DEVA OLACAĞIZ

Deva Partisi Yozgat il başkanı İsmail Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada Yozgatın tüm alt yapısının ,coğrafi konumunun  ve sanayileşme koşullarının uygun bir vilayet olmasına rağmen siyasi belirsizlikler yüzünden Ak Parti iktidarı tarafından kaderine terkedildiğini belirterek “ Yozgat’ın bütün dertlerine Deva partisi deva olacaktır”dedi.

Yozgatın son yıllarda tarım ve hayvancılıktan uzaklaştırıldığını ,sanayileşmenin ve üretken ekonominin dışına itildiğini bildiren Deva Partisi Yozgat il başkanı İsmail Yılmaz  açıklamasında şunları söyledi :

“Bir ilin kalitesi sosyal yardım almasından değil üretip çalışmasından ve sanayileşmesinden anlaşılır. Yozgat’ımız İç Anadolu her alanda hızla kalkınmaya yatkın bir vilayet olmasına rağmen siyasi iktidar tarafından adeta kaderine terkedilmiştir.Bu bir örnek vermek gerekirse Yozgata en geç 2019 yılının sonunda geleceği ilan edilen Hızlı tren 2020 sonuna ulaştığımız  bugünlerde dahi hizmete sunulamamıştır. Yozgata yıllardır vaadedilen hizmet ve yatırımlar  henüz gerçekleştirilemediği gibi diğer yanda da  memurumuz, işçimiz, esnafımız ve çiftçimizin haksızlılık, gelir adaletsizliği ,liyakatsiz  ve giderek yoğunlaşan enflasyon  karşısında büyük sıkıntılarla karşı karşıya bırakılmıştır . Bizler DEVA partisi  olarak Yozgatın hem temel meselelerini  ve hem de ülkemizin acilen çözüm bekleyen sorunlarına çözmeye talibiz“

Yılmaz, açıklamasında daha sonra partilerinin umut hareketi olarak Türk siyasi arenasına çıktığını kaydederek  “Partimiz; tarihi bir sorumlulukla ülkemizi her alanda inşa taahhütlünde bulunmuştur. Bu öyle bir inşa sürecidir ki en temel insan haklarından olan düşünce özgürlüğüne vurulan zincirlerin kırılmasıdır. Geleceğimizin ve beraberliğimizin teminatı olan ancak özü unutulmuş, sadece dillerde yer alan demokrasimizin yeniden canlandırılmasıdır. Devletin temeli insanlarımızın en büyük güvencesi olan ve yokluğunu en çok hissettiren adaletin en çok özgürleştirilmesidir. Vatandaşımız sandıkta bize teveccüh ettiğinde göreceksiniz Deva tüm sorunlara deva bulacak, hem Türkiye ,hem de halkımız rahatlayacak ve geleceğe güvenle bakacaktır ” ifadelerini kullandı.

09/12/2020 20:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ