GP İL BAŞKANI BELEDİYENİN  ‘ASRIN PROJESİ ‘ SÖYLEMİNİ ELEŞTİRDİ

GP İL BAŞKANI BELEDİYENİN ‘ASRIN PROJESİ ‘ SÖYLEMİNİ ELEŞTİRDİ

Gelecek Partisi Yozgat il başkanı Ömer Aydoğmuş,yaptığı yazılı bir açıklama ile Yozgat Belediyesinin yenileyeceği alt yapı yatırımlarını  kamuoyuna ‘asrın projesi’olarak tanıtmasını eleştirdi. GP İl başkanı konuya ilişkin açıklamasında görüşlerini aynen şöyle dile getirdi :

'Yozgatlı hemşerilerime soruyorum;  Asrın Projesi denince bir insansın aklına ne gelir. Yozgat Belediyesi tarafından asrın projesi adıyla Yozgat İl merkezinde açılışı yapılan;

Bozok İlköğretim Okulu Halı Sahası Açılışı, asrın projesi olabilir mi,

Yozgat Fatih Mahallesi Alt Yapı Çalışmaları İlk Boru Yerleştirme Suretiyle Temel Atma Töreni, asrın projesi olabilir mi,

 Fatih Mahallesi Konağı Açılışı, asrın projesi olabilir mi,

 Yaşar Uğur Parkı Açılışı, asrın projesi olabilir mi ?

Şaka değil, bunları asrın projesi diye söyleyip açılış yaptılar.

Bir asır 100 yıl demek, 100 yıllık sürede Yozgat ta her şey tamam, asrın projesi olarak bunlar kalmıştı, sağ olsunlar onunda açılışını yaptılar. Demek oluyor ki; Yozgat'ın, artık büyük projelere ihtiyacı kalmadı, Allah aşkına, oraya giden misafirler, gerçekten asrın projesi olarak bu işleri alkışladınız mı?

'Hiç mi sormadınız oradakilere; siz ne yapıyorsunuz, Yozgat halkıyla dalgamı geçiyorsunuz’ diye.

Bakın; Farkında değilsiniz, siz bu şekilde Yozgat a ihanet ediyorsunuz . Bunlar geç kalmış güzel hizmetler, fakat asrın proje olamaz.

Asrın projesi denince, Yozgat halkının istek ve arzularını gideren, Yozgat ekonomisini, üretim ve istihdamını artıran,  göçü önleyen, işte bu denecek  müthiş bir proje akılıma geliyor. Yozgatlı hemşerilerimin de aklına bu şekilde geldiğine eminim. Ayrıca; Yozgat'ın mahallelerini, caddelerini, sokaklarını gezmiyormusunuz, sokaklardan araçlar geçemiyor, çıkmaz sokaklar var. Ciddi bir kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu görmüyormusunuz.  Sayın hükümet yetkilileri, Yozgat insanı sizden ciddi bir dokunuş bekliyor. Yozgat insanını lütfen ciddiye alın. Daha kapsamlı, daha güçlü bir proje bekliyor. Tabii 20 yılda yapılmayan 8 ayda yapılır mı onun takdiri Yozgat halkının.

Şunu da ifade etmek istiyorum, Millet İttifakı ile Gelecek Partisi iktidarlığında bu dokunuşu yapacağız, Bölgesel teşviklerle sanayi yatırımını artıracağız, yatırımların yapıldığı cazibe merkezi haline getireceğiz. Sosyal, kültürel ve ekonomik alanda, eğitim ve sağlık sisteminin güçlü olduğu daha müreffeh, daha yaşana bilir , göç eden değil göç alan bir kent haline getireceğiz.

12/09/2022 19:56
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ