GELECEK PARTİSİ HEYETİNDEN  ‘YOZGAT’ ZİYARETİ

GELECEK PARTİSİ HEYETİNDEN ‘YOZGAT’ ZİYARETİ

Önceki gün Ankaradan gelen bir gurup Gelecek Partisi yöneticileri il başkanlarıyla birlikte kent merkezinde işyerlerini ziyaret ederek esnaflarla görüştüler. Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı 24. Dönem Gümüşhane M,illetvekili Feramuz Üstün, Hasan Hüseyin Bozok, Halime Polat, Alper Kürşat Giray, Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş ziyaretler sırasında esnafın sıkıntılarını dinlediler.

Gelecek Partisi Genel başkan yardımcısı Feramuz Üstün, esnaflarla görüşmelerini tamamladıktan sonra ziyaretleri değerlendirdi.Üstün konuya ilişkin açıklamasında şunları söyledi :

 “Yozgat Esnafının, adaletsizlikten eğitimsizlikten, kötü giden ekonomiden, mülteci sorunundan, Yozgat ekonomisini geliştirecek yatırımların yapılmadığından şikâyet ediyor. Hükümet Yozgat’a tek gözle bakıyor. Yozgat ‘ta  işsizlik gün geçtikçe artıyor, göçü önleyecek bir yatırım yapılmıyor. Seçimlerde verilen hiç bir vaadin yerine getirilmediğini görüyoruz.  Seçilen vekiller, seçildikten sonra Yozgat’ı unutmuş. Yozgat halkı torpilden, adam kayırmacılıktan, yandaşlıktan bıkmış durumda. Gençlerin umutları kırılmış, “Artık adalet ve eşitlik istiyoruz” dediklerini  duyuyorum. “Devletin dini adalettir. Bizim önceliğimiz de adalet ve eşitliktir”

 Gelecek Partisi Yozgat İl Başkanı Ömer Aydoğmuş  ise  “İlimiz merkezinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize esnaflık yapan bir abimizin şu sözü damgasını vurdu; “Türk milletinin hakkını savunan tek bir lider kaldı. O da Davutoğlu. Sahip çıkmak boynumuzun borcu!” Bu söz beni çok duygulandırdı. Yozgatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

05/09/2021 01:46
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ