DEVA İL BAŞKANI YILMAZ,AYDINCIK ve BAYDİĞİNDE DERT DİNLEDİ

DEVA İL BAŞKANI YILMAZ,AYDINCIK ve BAYDİĞİNDE DERT DİNLEDİ

DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, ilçe ziyaretleri kapsamında Aydıncık ilçesi ile Baydiğin Kasabasında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Yılmaz, bu gezisinde halkın ve esnafın sorunlarını belirledi..DEVA  il başkanı Yılmaz,ziyaretleri sırasında esnafa ‘ Sizin dertlerinize  DEVA çare olacaktır.”dedi.

Başkan Yılmazın  ziyaretlerine Deva partisinin bazı il yönetim kurulu üyesi  ile  Aydıncık İlçe Başkanı Hasan Güneş ve Baydiğin Başkanı Ahmet Karaca’da eşlik etti. Başkan Yılmaz, ilçede kurulan semt pazarını gezerek  pazarcı esnafı ile vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.
DEVA Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz, Aydıncık ve Baydiğin ziyaretleri konusunda şu açıklamayı yaptı :

 “Pazarcı esnafımızın sorunlarını yerinde tespit ederek dertlerini dinliyoruz. Esnafımız da, vatandaşımız da dertli. Ekonomideki sıkıntı sadece pazarcı esnafı değil, toplumumuzun her kesimini vurdu. Çiftçimizin hali ortada. Tarım ve hayvancılık şehri olan bölgemizde maalesef tarımda, hayvancılıkta bitme noktasına geldi. Bu yıl kuraklık sebebi ile Yozgat’ımızla birlikte 51 ilde hasat dönemi büyük oranda ürün kaybı yaşadı.

Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız en fazla gıdaların yanı gübre, mazot, elektrik ve doğalgaz zamlarından dert yanıyor. Vatandaşlarımızın alım gücü çok düştü. Esnaf, çiftçi, memur, emekli ve asgari ücretli herkes sıkıntıda. Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan, illeri, ilçeleri geziyor. Vatandaşlarımızın dertlerini dinliyor. Sayın Genel Başkanımızın ziyaretlerinde vatandaşlarımızın ilgi ve teveccühü her geçen gün artarak devam ediyor. Bizler de bölgemizde bütün ilçe ve beldelerimizde ziyaretlerimize devam ediyoruz.”

09/10/2021 05:58
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ