CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY’IN ‘ÇEKEREK’PROĞRAMI BELLİ OLDU

CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OKTAY’IN ‘ÇEKEREK’PROĞRAMI BELLİ OLDU

Cumhurbaşkanı yardımcısı hemşehrimiz Fuat Oktay’ın Çekerek ziyareti ertelemeli olarak gerçekleştirilecek. 2 Ekim Cumartesi günü öğle saatlerinde Yozgata geleceği bildirilen Fuat Oktay,Saadet Partisi Yüksek İstişare kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk’ün ölümü nedeniyle merhumun cenaze törenine katıldıktan sonra Yozgata hareket edecek.

Cumhurbaşkanı yardımcısı hemşehrimiz Fuat Oktay,Yozgat üzerinden doğum yeri Çekerek ilçesine akşam saatlerinde ulaşacak. Hafta sonu  programına  göre, Oktay saat 17 sıralarında  Çekerek ilçesinde törenle karşılanacak..Çekerekte önce Lavanta adasını sonra da Millet Bahçesini gezecek olan Fuat Oktay, saat 19’da Cumhuriyet meydanında halka hitap edecek ve ardından da Bayındırhöyük köyüne gidecek.

Hemşehrimiz Fuat Oktay  ziyaretinin ikinci günü olan 3 Ekim Pazar gününü sabahtan akşama değin Çekerekte geçirecek.Cumhurbaşkanlığı basın müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre,Oktay  Pazar sabahı saatlerinde üzüm hasadına katılacak ve ziyaretine gideceği Çekerek kadınlar kooperatifinde sabah kahvaltısını yapacak..Öğle saatlerinde ise Bozok Üniversitesi Fuat Oktay sağlık hizmetleri meslek yüksek okulunda düzenlenecek mezuniyet törenine katılacak olan Oktay öğleden sonra kent içerisinde bazı incelemeler yaptıktan sonra rafting alanını ziyaret edecek.Çekerekten saat 17 sıralarında ayrılacak olan Oktay ,Kazankaya kanyonunda bir gezinti yaptıktan sonra  Başkente hareket edecek..

01/10/2021 23:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ