CHP’YE KATILAN YOZGATLI İMAMIN  ROZETİNİ KILIÇDAROĞLU TAKTI

CHP’YE KATILAN YOZGATLI İMAMIN ROZETİNİ KILIÇDAROĞLU TAKTI

Bundan 4 yıl önce CHP’nin Yozgat cumhuriyet meydanında düzenlediği  iftar proğramında CHP lideri  Kemal Kılıçdaroğlu ile tanışan emekli  Cami İmam Hatibi Şenol Öztekin Cumhuriyet Halk Partisine  katıldı. Yozgatlı emekli imam  Öztekin’e parti rozetini Ankarada bizzat CHP lideri  Kemal Kılıçdaroğlu taktı.Sorgun’un Termez köyü nüfusuna kayıtlı Emekli İmam Şenol Öztekin, ziyaretine gittiği CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile TBMM’deki makamında bir süre sohbet ederek  ailece  CHP saflarında aktif olarak memlekete hizmet etmek istediğini söyledi.Kılıçdaroğlu da imama ‘Aramıza hoş geldin’dedi

CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin Yozgatta düzenlediği iftar proğramında Kuran okuyan imam Hatip Şenol Öztekin ile iftardan sonra tanıştı. CHP lideri ile Yozgatlı imam arasında başlayan  dialoğ telefon görüşmeleriyle devam etti.Şenol Öztekin imamlıktan emekliye ayrıldıktan sonra CHP İl başkanlığına giderek partiye kaydını yaptırdı.

Şenol Öztekin daha sonra CHP Yozgat milletvekili Ali Keven ve Yozgat il başkanı Abdullah Yaşar ile birlikte Ankaraya Kılıçdaroğlu’nun ziyaretine gitti. Öztekinin CHP’ye katılımından büyük memnuniyet duyan Kıçdaroğlu,parti rozetini yakasına bizzat kendisi taktı.Kılıçdaroğlu,makamında bir süre sohbet ettiği emekli imama CHP’yi tercihinden dolayı teşekkür etti.

CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar  CHP’nin  Yozgata ve Yozgat insanına değer verdiğini belirterek  “Partimizden  20 milletvekili yakında  kentimize gelip Yozgat ve ilçelerde hemşehrilerimizle buluşacak.. Ardından da genel başkanımız özel olarak Yozgata gelecek” dedi.

12/03/2021 21:15
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ