CHP ‘SAHA ÇÖZÜM PROJESİNİ’ YOZGAT'TA DA BAŞLATTI

CHP ‘SAHA ÇÖZÜM PROJESİNİ’ YOZGAT'TA DA BAŞLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından birçok ilde, vatandaşların temel sorunlarının tespit edilmesi üzerine başlatılan Saha Çözüm Projesi, Yozgat’ta da uygulanmaya başladı.

Yozgat Cumhuriyet Alanı'nda bir araya gelen CHP Teşkilatı burada basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasına CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Yozgat Milletvekili Ali Keven, CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. 

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün burada yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; 

"Türkiye’de idarenin verdiği yanlış kararlar nedeniyle derinleşen ekonomik kriz büyük bir buhrana dönüştü. Toplumun her kesimi de bu buhrandan derinden etkilendi. Hemşerilerimiz, bugün geldiğimiz noktada faturalarını dahi ödeyemez halde, esnafımız art arda kepenk kapatmaktadır. Biz de bu zor dönemde halkımızın yanında olmak ve yarınlarına umut olmak için canla başla çalışmaya gayret ediyoruz. Ekonomik krizin yanı sıra, adaletten ve insan haklarından her geçen gün uzaklaşan, demokrasiyi zedeleyen, gencini, emeklisini, kadınını; yani halkın tüm kesimlerini umutsuzluğa sevk eden bir yönetim anlayışı ile karşı karşıyayız. Bu sebeplerle; Genel Merkezimizin yönlendirmeleriyle Erzincan, Sakarya, Erzurum, Mardin ve Batman İl Başkanlığımızca tamamlanan ve Hakkari, Diyarbakır, Ordu ve Van İl Başkanlığımız tarafından sürdürülmekte olan CHP saha çözümü Yozgat’ta da uygulamaya karar verdik. Bu zor dönemde CHP Saha Çözüm Yozgat çalışmamızı başlatıyoruz. Derinleşen bu ekonomik bunalımda halkımızın yanında olacak, Yozgat’ta çalmadık kapı, derdi dinlenmedik hemşerimizi bırakmayacağız. Halkımızın sorunlarını sahaya inerek bizzat halkımızdan öğrenecek, Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat İl Başkanlığı olarak partimizin çözüm önerilerini halkımıza sunacağız.

Merkez ilçelerimizden başlayacak olan Saha Çözüm Yozgat, tüm ilçe ve köylerimizde hane ve esnaf ziyaretleriyle halkımızın yanında olacak.

Esnafıyla, işçisiyle, köylüsüyle, genciyle, kadın ve erkeğiyle, tüm Yozgat halkıyla kol kola, kentimizin ve ülkemizin sorunlarını konuşacak, yine halkımızdan gelen önerilerle sorunlara çözümler üreteceğiz. Katılımcı demokrasi anlayışı ile halkımızdan aldığımız görüşleri CHP Yozgat İl Başkanlığımızın ve CHP Genel Merkezimizin politikaları ile çözüme kavuşturacak plan ve programlar hazırlayacağız ve bu programları halkımıza sunarak, hemşerilerimizle birlikte kentimizin ve ülkemizin sorunlarına çözüm bulacağız. Parti örgütümüzden oluşan Saha Çözüm Ekibimiz, parti politikalarına hâkim, kentimizin sorunlarının farkında ve iletişim konusunda eğitim almış profesyonel partililerimizden oluşmaktadır. Çalışma boyunca ekibimiz, Merkez ilçelerimizden başlayarak, ilçe ve köylerimizde tüm hane ve işyerlerini ziyaret edip, vatandaşlarımıza, partimizin politikalarını anlatacak, iktidar olduğumuzda hayata geçireceğimiz Aile Destekleri Sigortası, Merkez Türkiye Projesi, Tarım ve Hayvancılık Politikalarımızı tanıtacak ve sorunlarını dinleyerek rapor haline getirecekler. Hazırlanan bu raporlar Genel Merkezimize sunulacak ve çözüm yolları ortaya koyulacaktır. Bu süre zarfında esnafımız, çiftçimiz, sivil toplum kurumları ve kanaat önderleri ile bir araya gelinecek ve kentimizin ekonomik kalkınmasıyla ilgili düşünceler kentimizin tüm paydaşlarından öğrenilecektir.

CHP saha çözüm Yozgat bu amaç ve hedeflerle, Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın liderliğinde yola çıkıyor. Sorunların çözüldüğü bir Yozgat ve Türkiye hedefiyle çalınmadık kapı, kulak verilmedik hemşerimiz bırakmamak üzere Yozgat’ta sahaya çıkıyoruz."

 
02/02/2023 03:55
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ