CHP MİLLETVEKİLİ KEVEN: SARIKAYALILARI OYALAMAYIN, KIZDIRMAYIN, ÜZMEYİN

CHP MİLLETVEKİLİ KEVEN: SARIKAYALILARI OYALAMAYIN, KIZDIRMAYIN, ÜZMEYİN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Milletvekili Ali Keven, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak Yozgat Sarıkaya halkına verilen yüksekokul vaatlerini gündeme getirdi.
CHP Yozgat Milletvekili Keven TBMM Genel Kurulunda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Yozgat Sarıkaya, Roma döneminden kalan tarihi termal kaynaklarıyla büyük bir mirasa sahiptir. Sarıkaya ilçemizde bulunan termal kaynaklar uzunca bir süredir fizik tedavi alanında hizmet verecek, fizyoterapist yetiştirecek bir yüksekokula kavuşmayı bekliyor. Bozok Üniversitesi’ne bağlı açılacağı söylenen Sarıkaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu dönemin valisi, rektörü ve siyasilerce devamlı Sarıkaya halkına müjde olarak açıklandı. Ancak bu 4 yıllık lisans bölümü daha sonra önlisans bölümü olarak değiştirildi. 2017’de ise öğrenci alınacağını dönemin valisi duyurmuşken şuan ortada ne yüksekokul var ne öğrenci var ne de öğretim görevlisi var. Sarıkaya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu lisans bölümü olarak eğitime kazandırılması gerekiyor. Akademik personeller için biran önce kadro temin edilmeli ve ilana çıkılmalıdır. Akademik personellerin temininde yaşanan sıkıntılar biran önce giderilmelidir.”
Çeşitli seçim dönemlerinde Sarıkaya halkına verilen vaatlerin tutulmasını isteyen Ali Keven, ‘Sarıkayalıları üzmeyin, kızdırmayın, oyalamayın’ dedi. “Müjde diye açıkladığınız vaatlerinizin hiç birinin peşine düşüp akıbetini merak etmiyorsunuz. Sarıkaya halkını daha fazla oyalamaya hakkınız yok. Sarıkayalıları üzmeyin, kızdırmayın, oyalamayın”
27.11.2019
27/11/2019 20:20
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ