CHP MİLLETVEKİLİ ALİ KEVEN : YOZGATTAKİ İL MÜDÜRLERİ İKTİDARIN EMRİNDE

CHP MİLLETVEKİLİ ALİ KEVEN : YOZGATTAKİ İL MÜDÜRLERİ İKTİDARIN EMRİNDE

Cumhuriyet Halk Partisi Yozgat Milletvekili Ali Keven, Yozgat’ta son yerel seçimde 7 ilçe ve 6 beldeyi kaybeden AKP'li milletvekili ve siyasilerin çareyi devletin il müdürlerine organizasyonlar yaptırmakta gördüğünü ve bunu ısrarla devam ettirdiklerini ileri sürdü.
Milletvekili Keven konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada görüş ve iddialarını şöyle dile getirdi :
“Yozgat'ta ne yazık ki son zamanlarda devletin il müdürlerince düzenlenen organizasyonlar bir partiye malzeme yapılıyor. Bunun örneğine önce Yozgat Milli Eğitim İl Müdürlüğünün sonra da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği organizasyonlarda bizzat gözlemledik. Türkiye Cumhuriyeti'nin daire müdürlerinin görevleri AKP'li milletvekiline organizasyon düzenlemek değildir”
Açıklamasında bürokratları da uyaran Keven daha sonra tavsiyelerini şöyle sıraladı :
“Bir bürokrat devletin imkanlarını bu millete hizmet için kullanmak yerine bir siyasetçinin emrine sunuyor ise buna dur demek hepimizin boynunun borcudur. Tüm bürokratlara sesleniyorum gelin bu tavırdan vazgeçin. Siyasetçiler, vekiller bugün var yarın yok. Ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. Devlet teamüllerine uygun hareket edin. Her kesime eşit mesafede olun. Devletin imkanlarını bur siyasi partinin temsilcileri için kullanmayın. Bu görevi halkımıza hizmet için kullanın siyasetçilere propaganda malzemesi olarak değil”
22.10.2019

22/10/2019 20:50
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ