BAŞER: YOZGAT’IN SORUNLARINI SİYASİ AYIRIM YAPMADAN ÇÖZECEĞİZ

BAŞER: YOZGAT’IN SORUNLARINI SİYASİ AYIRIM YAPMADAN ÇÖZECEĞİZ

Yozgatta yaklaşık 2 yıldanberi  İl başkanlığı yapan  Çelebi Dursun görevini  yeni il başkanı ve Yozgat eski Belediye başkanı Yusuf Başer’e parti binasında düzenlenen törenle devretti. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yozgat başkanlığına atanan ve yeni il teşkilatını  da oluşturma görevi verilen  Yusuf Başer, görevi devraldıktan sonra  eski başkan Çelebi Dursun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti .Başer ,ilk açıklamasında ise “Yozgat’ın sorunlarını siyası ayırım yapmadan çözeceğiz’dedi.

Ak Parti il ve merkez teşkilat başkan ve mensupları ile partililerin katıldığı devir teslim töreninde bir teşekkür konuşması yapan Yusuf Başer,özetle şunları söyledi :

 “Tabii Yozgat’ta bir değişiklik yaşanıyor. Ben mevcut il başkanımıza 2 yıllık görev süresinde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hizmetlerimiz de bize rehberlik edeceğine inanıyoruz. Dün Cumhurbaşkanımız bize sordu Yozgat’ta kadınların mı erkeklerin mi sözü geçer diye, bende kadınların sözü biraz daha ağır basar dedim. O nedenle önümüzdeki dönemde il yönetimimiz de hanımlarımızın, gençlerimizin daha ağırlıklı olacağını şimdiden söyleyebiliriz. Partimizin geçmişten bu güne kadar Yozgat’ımızda çok değerli hizmetleri vardır. İnşallah bundan sonraki süreçte bizimle birlikte Belediye Başkanlarımızla, ilçe başkanlarımızla birlikte daha güzellerlini yapma gayreti içerisinde olacağız.

Bundan sonra diğer siyasi partilerin hepsiyle görüşeceğiz. Basınımızla, STK’larla görüşüp, siyasi ayrım gözetmeksizin Yozgat’ımızın problemlerini siyasi parti ayrımı yapmadan elbirliği ile gerekirse en üst kademelere kadar giderek öncelik sırasına göre çözülmesi için çaba sarf edeceğiz”

Çelebi Dursun da Ak Partide İl  başkanlığı devir teslim töreninde bir konuşma yaptı. Dursun ise özetle şunları söyledi :

  “Ben bu kararı alırken ailemle görüşerek, parti büyüklerimle görüşerek aldık. Zor süreçlerden geçtik ama asla yılmadık, usanmadık yorulmadık fakat ister istemez biraz yorgunluğumuz oluştu ailemize işimize ve daha rahat siyaset yapmak maksadıyla aday olmayacağımı söyledim. Ama görev yaptığım süre içerisinde birçoğunuz takdir edersiniz ki ekşimedik kokmadık, adaletten uzaklaşmadık, doğruluktan dürüstlükten uzaklaşmadık yapacağımız her işte önce Allah hakkı için mi, önce hukuki mi diye sonra ahlaki mi diye baktık. Bundan sonraki hedefimiz ise 2023 durmak yola devam diyorum.”

23/12/2020 21:42
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ