BAŞER: YOZGAT, EKONOMİ VE SOSYAL ANLAMDA GELİŞİYOR

BAŞER: YOZGAT, EKONOMİ VE SOSYAL ANLAMDA GELİŞİYOR

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, AK Parti iktidarları döneminde Yozgat’a önemli yatırımların yapıldığını belirterek, devam eden yatırımların tamamlanması Yozgat’ın ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesine büyük katkı sağlayacağını söyledi.

Meclisten arta kalan zamanları, memleketi Yozgat’ta, ilçe, belde ve köylerinde ziyaretlerde bulunarak geçiren ve il genelinde devam eden yatırımları inceleyerek takibini sürdüren Milletvekili Yusuf Başer, gazetemize yaptığı açıklamada Yozgat ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Milletvekili Başer, “AK Parti İktidarları döneminde; Yozgat’ımızda ve ülkemizin dört bir tarafında yapılan yatırımlar Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarıdır. AK Parti kurulmadan önce sağlıkta, ulaşımda, tarımda hayatın her alanında çok büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Milletimiz bu sıkıntıların çözümü noktasında Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kurtarıcı olarak görmüş ve sonuna kadar kendisine güvenmiştir.”dedi.

HASTA SEVKİNDE AMBULANSA KOYACAK YAKIT BULAMAZKEN BUGÜN HAVA AMBULANSI İLE HASTAMIZIN NAKLİ YAPILIYOR
AK Parti kurulmadan önce hastanelerde ambulans sıkıntısı yaşandığını ve ambulans bulunsa da koyacak yakıt parası bulunmadığı dönemleri yaşadıklarını vurgulayan Milletvekili Başer, “Bugün acil hasta sevklerinde bırakın ambulansı hava ambulansı ile vatandaşımızın nakli yapılıyor.”dedi.
Vatandaşların bir ilaç almak için SKK’da geceden ilaç kuyruğuna girdiği günleri orta yaş ve üstü grubun çok iyi bildiğini söyleyen Milletvekili Başer, “Hamdolsun bugün sağlık alanında Avrupa standartlarının da üzerinde sağlık hizmeti sunuluyor. Yozgat Şehir Hastanemiz Türkiye’nin ilk açılan şehir hastaneleri arasında beş yıldızlı otel konforunda örnek teşkil ediyor. Bozok Üniversitemiz başta olmak üzere Adalet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu, Diyanet Eğitim Merkezi ve önceki hükümetler döneminde tamamlanamayan ve AK Partinin iktidara gelmesi ile Yozgat Emniyet Müdürlüğü Binası ve Rehabilitasyon Merkezi tamamlanarak Yozgat’ımıza kazandırılmıştır. Bunlar şehrimiz adına büyük kamu yatırımlarıdır. Bunların yanı sıra hızlı tren ve havaalanı projelerinin tamamlanması ile şehrimiz ulaşımda da büyük bir ivme yakalayacaktır. Elbette bunlara ilave yeni yatırım ve istihdam alanları oluşturmak için Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Bey ve Adalet Komisyonu Başkanı Sayın Bekir Bozdağ Bey’in yoğun çaba ve gayretleri vardır.”dedi.

22/09/2020 21:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ