AYDINCIK İLÇESİNDE PROF.DR.TANER DEMİRER RÜZGARI

AYDINCIK İLÇESİNDE PROF.DR.TANER DEMİRER RÜZGARI

İYİ parti’nin Toplumsal Politikalar başkan yardımcısı  ve AR-GE başkanı, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ,Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji uzmanı  hemşehrimiz Prof.Dr.Taner Demirer,haftalık ilçe gezilerine devam ediyor.İYİ Parti saflarına katıldıktan sonra Yozgat il genelinde   İYİ parti teşkilatlarına  canlılık  ve hareketlilik getiren  Prof.Demirer’in  bu hafta sonunda ziyaret durağı Aydıncık ilçesi oldu. Aydıncıkta iyi parti teşkilatı ve partili üyeler tarafından ilgiyle karşılanan hemşehrimiz Prof.Demirer  burada teşkilat mensuplarıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Demirer  toplantının ardından ilçede gezinirken  bazı esnafların dükkanlarına uğrayıp hal hatır sordu. Esnaflardan sıkıntı  ve şikayetleri konusunda bilgi alan Demirer, Türkiyede en geç önümüzdeki sene sonunda yeni bir seçim yapılacağını ifade ederek “İlk seçimde İYİ partinin iktidarında esnafımız rahatlayacak ve ekonomimiz de iyi olacak.” dedi..

Demirer ziyaretleri sırasında esnafın dertlerini paylaştı.Prof.Demirer’in Aydıncıktaki esnaf ziyaretleri de Aydıncıklı esnaflar arasında memnuniyetle karşılandı. İlçe gezilerine ilişkin bir açıklama yapan Taner Demirer şunları söyledi :

“Hafta sonlarını partili  ve teşkilat mensubu arkadaşlarla biraraya gelerek değerlendiriyoruz.Bu arada esnafımızı da ihmal etmiyoruz.Esnaf ziyaretleri  bizim için çok şey ifade ediyor.İlçelerimizde gerek partili vatandaşlarımızın ve esnafımızın  bize gösterdiği samimi ilgi ve alaka beni çok memnun ediyor.İlçelerde beni karşılamaya ve dinlemeye gelen bütün hemşehrilerime ve esnaf kardeşlerime  teşekkür ediyorum.”

03/10/2021 05:05
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ