AK PARTİNİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU: YUSUF BAŞER

AK PARTİNİN YENİ İL BAŞKANI BELLİ OLDU: YUSUF BAŞER

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti genel başkanı  Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Yozgat il başkanlığına  Belediye eski Başkanı Yusuf  Başer’i atadı.Erdoğan’ın kararının ardından Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı ,Yusuf Başer’e  yeni yönetimi oluşturmak üzere yetki belgesi verdi.

Edinilen bilgilere göre,Ak Parti genel merkezince oluşturulan  ekip il kongresi öncesinde  Yozgatta teşkilatlar ve kamuoyu düzeyinde yaptığı çalışmalar sonunda il başkanlığı için üç ismi belirledi. Genel merkezin il başkanlığı adaylığı için belirlediği isimlerden Yozgat eski Belediye Başkanı Yusuf Başer, İlim Yayma Cemiyeti Halkla ilişkiler başkanı  Nurullah Nurdoğan ve mali müşavir Harun Evcimen Ankaraya davet edildi.

Bugün genel merkezde gerçekleştirilen MKYK toplantısına başkanlık eden Cumhurbaşkanı ve Ak Parti lideri Recep Tayyip Erdoğan,toplantı sonrasında Yozgat’ın üç  il başkan adayı ile teker teker görüştü.Erdoğan adaylarla yaptığı mülakatın ardından ve bu üç adayın arasından Yozgat eski Belediye Başkanı Yusuf Başer’i il başkanlığına uygun gördü.Genel Merkez teşkilat başkanlığı,Yusuf Başer’e il kongresine kadar il başkanlığı ve il teşkilatını kurma yetki belgesini teslim etti.

 Çelebi Dursun, kararın açıklanmasının ardından yeni başkan Yusuf Başeri kutladı

22/12/2020 20:50
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ