AK PARTİLİ HANIMLAR, YOZGAT’TA YİNE ‘İLKNUR ÜNAL’ DEDİLER

AK PARTİLİ HANIMLAR, YOZGAT’TA YİNE ‘İLKNUR ÜNAL’ DEDİLER

AK Partide kongre süreci devam ediyor. Yozgatta geçen hafta yapılan il kongresinden sonra  Yozgat Kadın Kolları 6.Olağan Kongresi de  Büyük Sinema ve Kültür Merkezi salonunda Ak Partili hanımların katılımıyla  gerçekleşti.

Yozgattaki Ak Partili hanımların ilgi gösterdiği kongrede mevcut başkan  İlknur Ünal, tek liste ile girdiği kongrede güven tazeledi.Ünal, Ak Partili hanımların kendisi ile yönetimdeki arkadaşlarına gösterdiği güven ve destekten dolayı teşekkür ederek “ Ak Partisi bayrağı altında  yine elele ve gönül gönüle vererek  partimize halkımıza ve Yozgatımıza hizmetlerimize  devam edeceğiz “ dedi..
Ak Parti Yozgat kadın koları 6.genel kuruluna Ak Parti genel merkez kadın kolları genel başkanı Lütfiye Selva Çam da katılarak kongrede bir konuşma yaptı.
Kongrede konuşan AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam kadınların AK Parti’nin başarısındaki önemini vurguladı.
Genel Başkan Çam, konuşmasında özetle şunları söyledi:
“Bugün 18. ilimizin kongresini yapıyoruz. Siz kadınlarımız olmasanız, sizler bu kadar iyi çalışmasanız, bugün AK Parti, bugün hükümetlerimiz bu kadar büyük başarılara imza atamaz.AK Parti 19 yıllık geçmişi ile milletin yanında olduğunu gösterdi ve 2023 hedeflerine 2 yıl kala, 2053, 2071 hedeflerimizle birlikte yine milletimizin geleceğine talip olan bir parti olduğumuzu her zaman vurguluyoruz. Bizim ülkemize dair hayallerimiz var, çocuklarımızın geleceğine dair hayallerimiz var. Muhalefete baktığımızda sadece Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığından, Cumhurbaşkanımıza yapılan düşmanlıktan, milli ve manevi değerlerimize yapılan düşmanlıktan başka şuan ortaya koyabildikleri ne bir idealleri ne bir hayalleri var.”
Toplantıda  Ak Parti Yozgat Millevekillerinden Yusuf Başer ile Bekir Bozdağ da birer konuşma yaparak Yozgat ve ülke gündemindeki konuları değerlendirdiler.
Yozgat Belediyesi Büyük Sinema ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Yozgat Kadın Kolları 6. Olağan Kongresi’nde Ak Partili milletvekillerin yanı sıra Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, ilçe teşkilat  başkanları  ile çok sayıda kadın partililer hazır bulundu.

22/01/2021 20:25
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ