AK PARTİDE YENİ BAŞKAN GÖKHANA GÖREV TESLİM TÖRENİ

AK PARTİDE YENİ BAŞKAN GÖKHANA GÖREV TESLİM TÖRENİ

Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Gökhan için parti binasında görev tebliğ merasimi gerçekleştirildi.Törende bir konuşma yapan Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, y Merkez İlçe Başkanlığına atanan Ahmet Gökhan’a görevinin hayırlı uğurlu olması dileyerek şunları söyledi :

 “Kürşat Kılıç’tan boşalan ilçe başkanlığına Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ile teşkilat başkanımızın olurları ile yeniden ilçe başkanımız atandı. İlçe başkanımız Ahmet Gökhan Bey’e tekrardan hayırlı uğurlu olsun diyorum başarılar diliyorum. Önceki dönemde emeği geçen Kürşat Kılıç kardeşimize de çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun güzel hizmetlerimiz oldu. Bu kalabalığı görünce iştahımız kabardı teşkilatlarımıza haber vermeden sadece bugün bu kalabalık oluyorsa Ak Parti inşallah salonlara sığmıyor.”

Ak Partinin yeni Merkez İlçe Başkanı Ahmet Gökhan ise, kendisinin de yıllardır AK Parti teşkilatında görev almış birisi olarak Merkez İlçe Başkanlığına atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek  şunları söyledi ;

“Ben içinizden gelen teşkilat mensubu bir kardeşinizim ve bu masalarda bu sandalyelerde çok oturduk o eski günlerimizde şuanda canlandı. Dün üç arkadaşımızla birlikte genel merkezimize davet edildik, birbirinden kıymetli aday arkadaşlarımız vardı. Şimdi birlikte de beraber aranızdayız. Sinan Alp Ertürk, Şükrü Yalman ve Salih Altuntaş vardı onlarla birlikte genel merkezimize davet edildik. Genel merkez teşkilat başkanlığımızın yapmış olduğu değerlendirmeler neticesinde ve istişareler sonucunda karar tarafımıza tevdi edildi. Rabbim hayırlı ve mübarek eylesin inşallah bizleri mahcup etmesin. 2023 ve 2024 seçimlerinde inşallah Cumhurbaşkanımız Ak Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde daha güzel ve daha gelişmiş bir ülkemizin mücadelesini ortaya koymak durumundayız. Birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhu içerisinde, büyük bir heyecan ve coşkuyla Artık ilk günkü aşkla ve şevkle daha da çok çalışmanın vaktidir. Yolumuz açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun. Her şey Türkiye için, Her şey Yozgat için. İlk günkü aşkla, Durmak yok yola devam.”

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse de görev teslim töreninde yaptığı konuşmada  Merkez İlçe Başkanlığına atanan Gökhan’ı tebrik ederek, “6. Merkez ilçe başkanlımızın göreve başlaması münasebetiyle birlikte buradayız. Şahsım ve arkadaşlarım belediyemiz adına Ahmet Gökhan kardeşime başarılar diliyorum. İnşallah Ahmet Gökhan ve ekibi ile birlikte biz partimizi daha da ileriye götürmek 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı o koltuğa tekrar seçtirmek için elimizden gelen çabayı gayreti göstereceğiz”dedi.

30/12/2021 23:33
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ