AK PARTİ YOZGAT’TA SİYASET AKADEMİSİ PROĞRAMINI DÜZENLEDİ

AK PARTİ YOZGAT’TA SİYASET AKADEMİSİ PROĞRAMINI DÜZENLEDİ

Ak Partisi Yozgat  İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘siyaset akademisi’başlıklı konulu toplantı Bilal Şahin Kültür merkezi salonunda gerçekleştirildi. Siyaset akademisinin açılışında konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren Türkiye'de idari, askeri, bürokratik vesayeti yerle bir ettiğini ifade etti.

AK Parti Yozgat milletvekili ve seçim işleri başkan yardımcısı Yusuf Başer, siyasette bir ekol olmaya başladığını, siyaset akademisini de ilk olarak partilerinin başlattığını kaydederek şunları söyledi :

 "Siyaset, sadece makam ve mevki sahibi olmak için yapılan bir şey değildir. Biz siyaseti Allah için, millet için, devlet için ve geleceğimizin teminatı yavrularımıza güçlü bir Türkiye bırakmak, özgür bir ülke bırakmak için, yarının endişesini taşımayan bir toplum haline getirmek, emir ve talimatları dışarıdan değil milletten alan bir ülke haline getirmek için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile beraber mücadele ediyoruz."

Başer, konuşmasında daha sonra şunları söyledi :

"Bu ülke için, vatan için çalışmak isteyen insanlara kapımızı ve gönlümüzü açıyoruz. Burada aldığımız bilgileri de hayata geçirmek bizim görevimiz. Siyaseti gönüllülük esasına göre yapıyoruz. Bizim görevimiz millete hizmet etmektir, Yozgatlıya hizmet etmektir, onların yardımına koşmak, acı ve sevincini paylaşmaktır ve ilimizin devletten alması gereken yatırım ve hizmetleri Yozgat'a aktarmak noktasında gayret göstermektir."

AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun da  siyaset akademisi toplantısında bir konuşma yaptı. Dursun, Yozgat'ta siyaset akademisinin daha önce de düzenlendiğini belirterek , "Gerçekten çok değerli hocalarımız, güncel olaylar, ülkenin ekonomik yapısı, güvenlik ve siyasi gelişmeler konularında bilgilendiriyor. Siyaset yapmak isteyenler için siyaset akademisi önemli bir çalışmadır ve çok yararlı olacağı kanaatindeyim. Siyaset akademimizin hayırlı olmasını diliyorum." Dedi.

Konuşmaların ardından  toplantıya konuşmacı olarak davet edilen Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, ‘Türk siyasal hayatı ‘konulubir konferans verdi

07/03/2020 15:45
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ