AK PARTİ SORGUN İLÇE BAŞKANLIĞINA MESUT KILIÇ ATANDI

AK PARTİ SORGUN İLÇE BAŞKANLIĞINA MESUT KILIÇ ATANDI

Yozgata bağlı Sorgun içesinde Ak Parti İlçe Başkanlığına genel merkez tarafından  Mesut Kılıç atandı. Ak Parti genel merkezi Teşkilat başkanlığı öngörülen üç başkan adayı arasından  Mesut Kılıç’ı tercih edip  Kılıç, mazbatasını  Ankarada teslim etti.Mesut Kılıç,görevi devraldıktan sonra  yaptığı açıklamada “Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri, Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in takdirleri ile AK Parti Sorgun İlçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edilmiş bulunmaktadır” dedi.

Ak Partinin yeni Sorgun ilçe başkanı Mesut Kılıç, bu göreve atanması nedeniyle açıklamasında daha sonra “şahsıma bu kutlu görevi layık gören Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Akparti Genel Merkez Teşkilat Başkanımız sayın Erkan Kandemir’e teşekkür ederim” ifadelerine yer vererek şunları söyledi :

“Ak davamızın bir neferi olarak, Milletimize hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu yolda, ortak akılla, dayanışma içerisinde, bütün teşkilatımız ve partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımızla kucaklaşarak, birlik ve beraberlik içerisinde Sorgun’umuza birlikte büyük hizmetler yapacağız. Bu azim ve kararlılık içerisinde teşkilatımızın ve kutlu davamıza gönül vermiş her bir dava arkadaşımızla el ele, gönül gönüle vererek bütün halkımızın teveccühünü kazanmak üzere her türlü çabayı sarf edeceğime emin olabilirsiniz. “

22/11/2020 21:16
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ