AK PARTİ İL BAŞKANI BAŞER’DEN 6 KURUMA ZİYARET TURU

AK PARTİ İL BAŞKANI BAŞER’DEN 6 KURUMA ZİYARET TURU

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ziyaret turlarını aralıksız sürdürüyor.Başer,beraberinde AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı İlknur Ünal, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Taşdemir, Suat Tinel ve Seyit Nizam Akdağan olduğu halde bir günde 6 kurum yöneticisi ziyaret etti.

İl Başkanı Yusuf Başer, ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamada, yeni yönetim kurulunu oluşturulmasının ardından yoğun bir çalışma sürecine girdiklerini hatırlattı.İlçe ve belde teşkilatlarının yanı sıra STK temsilcilerini de ziyaret ederek şehrin gelişmesi ve kalkınmasına yönelik fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Başer, konuya iişkin şunları söyledi :

“ Yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte şehrimizin gelişmesi ve kalkınmasına büyük katkı sunan kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli müdürlerini makamlarında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. AK Parti İl Teşkilatı olarak ilimizin gelişmesine katkı sağlamak için büyük çaba ve gayret sarf ediyoruz.. Bu anlamda ziyaretlerimizde kurum müdürlerimizin istek ve taleplerinin çözüme kavuşturulması için ilgili bakanlıklarımızla irtibat halindeyiz. Bundan sonrada bu tür ziyaretlerimizi sürdüreceğiz.”

Başkan Başer ve yönetimi, kurum ziyaretleri kapsamında ; Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Möhür, İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, AFAD Müdürü Halil İbrahim İbiş ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

16/03/2021 20:13
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ