ZARARSIZ’DAN KAMPANYAYA BAĞIŞ AÇIKLAMASI: 2 MAAŞIMI VERİYORUM

ZARARSIZ’DAN KAMPANYAYA BAĞIŞ AÇIKLAMASI: 2 MAAŞIMI VERİYORUM

Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı ve Hak İş İl Başkanı Ferman Zararsız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına 2 aylık maaş desteğinde bulunduğunu açıkladı.
Hizmet İş Sendikası Başkanı Zararsız, ülkenin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bugünlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlatmış olduğu milli kampanyaya iki aylık maaş desteği ile katkıda bulunduğunu ifade etti.
Başkan Zararsız, “Hayatı eve sığdırdığımız bu günlerde, insanlığı, vefayı yardımlaşmayı ve dayanışmayı da vakte sığdırmalıyız. Günlük çalışan, günlük kazanan birçok insan ihtiyaçlarını karşılayacak gelirlerden mahrum durumdadır. İnsanlar hayatlarını sürdürmek için çalışmak, hayatta kalmak için evde kalmak zorundalar. Bu çelişkinin ürettiği ve üreteceği mağduriyetlere gözlerimizi kapamamalıyız. Aziz milletimizin selameti, birliği ve beraberliği için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘’Biz Bize Yeteriz Türkiyem’’ Kampanyası’na Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanlığı ve Hak-İş Yozgat İl Başkanlığı olarak 2 Aylık maaşımızı bağışta bulunarak destek verdik. Rabbimiz, cümlemizin yaptığı ve yapacağı hayırları katında en güzel şekilde kabul etsin, bir an önce Ülkemizi, Milletimizi ve İnsanlığı bu musibetten kurtarsın, Birliğimizi, Beraberliğimizi ve Kardeşliğimizi daim etsin inşallah. Zorunlu olmadıkça herkes salgınla mücadele noktasında evde kalmalı, yalnız kalmamalı ve darda kalmamalı” ifadelerini kullandı

04/04/2020 14:13
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ