YURTLU’DAN  ÜMİTLERİ YEŞERTME DERNEĞİNE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

YURTLU’DAN ÜMİTLERİ YEŞERTME DERNEĞİNE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Derneklere rehberlik etmek, karşılaşılan sorunları gidermek, kamu STK işbirliğini geliştirmek ve önerilerde bulunmak amacıyla sürdürülen ziyaretler  kapsamında yeni kurulan Ümitleri Yeşertme Derneği’ni ziyaret eden İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü  Hakkı Yurtlu,    derneklerin kurumsallık  kazanmasının esas olduğuna dikkat çekti.

Yozgat’ta kurulu ve faaliyet gösteren derneklere bir yenisi eklenerek, insani yardım alanında bir dernek daha kuruldu.  Yönetim kurulu başkanlığını Zeynel  Kutluer’in yürüttüğü  “Ümitleri Yeşertme Derneği” Yozgat  il merkezinde faaliyet gösterecek. Gençler tarafından  kurulan derneğin yirmi bir üyesi bulunuyor.

Derneği ziyaret eden Yozgat İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hakkı Yurtlu, dernek başkan ve yönetim kurulu üyelerinden  çalışmalar hakkında bilgi aldı, daha sonra Dernekle mevzuatı, Kamu STK işbirliğinin güçlendirilmesi  ve geliştirilmesi hakkında hatırlatmalarda bulundu. Derneklerin kurumsal  kapasitelerinin geliştirilmesinin önemine değinen Yurtlu,  PRODES sisteminden proje hazırlanması konularında da bilgi verdi.

  Dernek yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

27/05/2022 06:39
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ