YSMMMO BAŞKANI AHMET BULUT’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

YSMMMO BAŞKANI AHMET BULUT’TAN 15 TEMMUZ MESAJI

Yozgat Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet Bulut, 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminde ülkenin batılı devletler tarafından işgaline zemin hazırlayacak bir kaos ortamı yaratılmak istendiğini belirterek, “15 Temmuzda hayallerimize, özgürlüğümüze pranga vurulmak istendi.”dedi.

SMMMO Başkanı Ahmet Bulut,  yaptığı yazılı açıklamada 15 Temmuz  silahlı darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasıyla, Türkiye’nin artık yeni bir döneme girdiğini ve Türkiye’nin bugün 15 Temmuz öncesinden daha güçlü olduğunu söyledi.

Bulut açıklamasında şöyle konuştu :

“Kökü nerede olursa olsun, hangi güce dayanırsa dayansın, iradesini hangi odağa teslim ederse etsin, bu millete ve bu ülkeye ait olmayanlara karşı tarihî bir meydan okumasıdır.  Ülkemizi hegemonyası altına alamayan, her türlü baskıya ve oyuna rağmen gelişimimizin, güçlenişimizin önüne geçemeyen güçler, bu heveslerine darbe ile ulaşmak istemişlerdir. Ancak onların bilmediği bir nokta vardır ki, Türk Milleti, egemenliğini teslim etmektense şehit olmayı yeğleyecek kadar vatan severdir.

Bilinmesini isterim ki, Milletimiz, o karanlık gecenin şafağını nasıl aydınlıkla buluşturmuşsa, istikbalimizi karanlığa boğmak isteyenler hangi isim altında toplanırsa toplansın yine gereken yanıtı verecektir.”diyen Bulut, “Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hâkimiyet, kayıtsız şartsız milletindir” ilkesini şiar edinen Yozgat smmm  odası olarak demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz. Devletimizin yanında, milletimizin emrinde olacağız. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların da karşısına dikileceğiz. Çünkü devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız. Yozgat Mali müşavirler olarak, aynı ruh, aynı inançla çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını ve lider ülke haline gelmesini iş dünyasına  yön vererek hep birlikte çalışarak sağlayacağız. 15 Temmuz da Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz Milletimizi saygıyla selamlıyoruz.”

14/07/2021 03:28
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ