YSMMMO 8 İL’İN ODA BAŞKANLARINI YOZGAT’TA AĞIRLADI

YSMMMO 8 İL’İN ODA BAŞKANLARINI YOZGAT’TA AĞIRLADI

Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet Bulut’un ev sahipliğinde Türkiye’nin farklı illerinden gelen SMMMO Başkanları Yozgat’ta buluştu.
Aralarında ; Aksaray SMMMO Başkanı Abdurrahman Özkan, Kırıkkale SMMMO Başkanı Ferman Aldemir, Konya SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi ve önceki dönem oda başkanı Seyit Faruk Özselek , Kırşehir SMMMO Başkanı Özgür Albayrak, Kayseri SMMMO önceki dönem başkanı Anfer Yılmaz ve SMMMO Üyesi İsa Ferah,Çankırı SMMMO Başkanı Hüseyin Yakar, Bilecik SMMMO Önceki dönem Başkanı Süleyman Kıral, Konya SMMMO Önceki dönem Sekreteri Süleyman Erçik, Kütahya SMMMO yönetim kurulu üyesi Ahmet Bülbül ve Kütahya SMMM Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu’nun da bulunduğu heyete Yozgat SMMMO Başkanı Ahmet Bulut ve üyeleri ev sahipliği yaptı.
Yozgat SMMMO Başkanı Bulut, misafirlerine Yozgat’ın tarihi ve kültürel değerlerini tanıtarak bilgiler verdi.
Konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bulut, “Dostluk mesafe tanımaz. Sevdikleriniz sizden kilometrelerce uzakta olsa da yalnız değilsinizdir şu hayatta. Türkiye’nin her bir tarafından gelip, Yozgat mali müşavirler odamızı ziyaret eden, bütün meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

SMMMO OLARAK MESLEKTAŞLARIMIZLA DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ
Yozgat SMMMO olarak farklı illerdeki meslektaşları ile dayanışma içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Bulut, güzel bir birliktelik oluşturduklarını ifade etti.
Bulut, “Oda başkanlarımızla zaman zaman farklı illerimizde bir araya gelerek mesleğimiz hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda ülkemizin farklı illerinden gelen SMMMO Başkan ve temsilcileri odamızı ziyaret etti. Bizde ev sahibi olarak şehrimizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtma fırsatı bulduk. Ayrıca odamızın faaliyetleri, mesleğin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bu vesile ile ben ziyaretlerinden dolayı tüm başkanlarımıza odamız ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

10/08/2020 21:44
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ