YOZGAT VALİSİ ZİYA POLAT’TAN SÜRÜCÜLERE BAYRAM İKRAMLARI

YOZGAT VALİSİ ZİYA POLAT’TAN SÜRÜCÜLERE BAYRAM İKRAMLARI

Yozgatta Kurban Bayramını kutlama proğramı Vali  Ziya Polat’ın ev sahipliğinde Valilik Fuaye Salonunda gerçekleştirildi.Valilikte yapılan resmi bayramlaşma törenine Yozgat Milletvekillerinden   Yusuf Başer, Ali Keven, Ethem Sedef, daire müdürleri, il protokolü ve  bazı vatandaşlar katıldı.Vali Polat,resmi bayramlaşmanın ardından  önce  Yozgat şehir hastanesini,sonra da Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığı personelini ziyaret ederek bayramlaştı.

Yozgat Valisi Ziya Polat,beraberindeki  Milletvekillerinden Yusuf Başer ve Ethem Sedef ile Muslubelen Uygulama noktasında görev yapan emniyet mensuplarının yanı sıra  Topçu Göleti Mevki Uygulama Noktasında görev yapan jandarma personelinin  de bayramlarını kutladı. Vali Ziya Polat ,deneim yapılan bu iki alanda ise sürücülere çikolata ikram edip hayırlı yolculuklar diledi.

Yozgat Valisi Ziya Polat,ayrıca Yozgatın şehitlerinden Salih Ekici’nin ailesi Zahire ve Yaşar Ekici ile Yozgatlı gazilerden Gazi Alpaslan Gürün’ün de ailesini de evlerinde  ziyaret edip bayramlarını kutladı.

31/07/2020 22:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ